אני לא יכול כבר להתמודד עם עצמי , אני כל הזמן נופל ומאבד את החיים של עצמי,
אני מלא באשמה וחרטה ומצד שני אני מתאושש מהנפילות מהר ומרגיש כאילו לא נורא לא קרה כלום...
אני שונא את עצמי עד מוות אחרי הנפילה, אבל רבע שעה אחר כך אני שוב מרגיש "בסדר" מעודד את עצמי שזה נורמלי כי אני מכור ... ומצד שני לא מתייחס לעצמי כמכור ומטפל בבעיה , אני רוצה להצליח בתחומי חיי ולהשקיע ולכן לא משקיע בתכנית, אני כבר שנה מתנדנד יום אחד רוצה להשקיע את כל כולי בתכנית, יום אחר מרגיש שאני צריך להשקיע בחיים,
אני לא מאמין שאני יכול להפסיק ליפול... כי אני לבד באמת לא יכול... אבל אני לא יודע לבקש עזרה ,או שכן?...
ואני לא בטוח שאני הגעתי לקרקעית אבל אני ממש לא רוצה להגיע לשם... איפשהו אני חושב שזה הסיבה שאני לא מצליח להישאר נקי יותר משבוע, כי עוד לא סבלתי באמת? או שכן סבלתי מספיק והגיע הזמן לצאת?
קיצר אני מבולבל ומיואש מעצמי לא יודע איך להפסיק לא יודע איך לפנות לספונסר ולחברים , לא יודע איך לפנות לעצמי יותר...
אולי אני יוותר וזהו ...
אולי אני פשוט יזרוק את זה על אשתי והיא תפגע (אני לא רוצה לפגוע בה אבל אני יודע שהיא תישאר איתי למרות זאת) מאוד ואז אני יעזר בה להפסיק
אולי אני צריך לעזוב את המקצוע שלי שדורש להיות עם מחשב . אבל אני לא רוצה ......
אולי אני פשוט בנאדם שעושה הכל בדרך הלא נכונה..
אולי אין סיכוי להתחבר לעצמי לבורא עולם באמת,רק להיות תמיד עבד לבעיות הנפשיות שלי...