שלום לכם חברים
רציתי לשתף אתכם במאורע שקרה לי, בו הבנתי קצת והתקדמתי קצת עם הקשר שלי לכוח העליון שלי, לאבא אוהב.
אני מבצע בתקופה הזאת עסקה גדולה בשבילי, ובאמת באסירות תודה העסקה יצאה לפועל. היו לי המון חששות, בסופו של דבר אומר שאני לא יכול להסביר הרבה חוץ מלומר שאלוקים מנהל את העולם.
אני נמצא בימים אלו בתקופה האחרונה שאני אמור לשלם את כל הסכום האחרון, מתלבט ביני לבין עצמי האם עדיף לקחת משכנתא, או עדיף הלוואה של "אשראי ברגע" בבנק. הסכום המוצע לי באשראי ברגע היה קרוב למאתיים אלף ש"ח, כך שהסתדר לי מצוין העניין. והנה חסר לי ממש סכום קטן של כסף, סמכתי עוד טיפה על אלוקים והוא השיג לי הלוואה נוספת של כעשר אלף ש"ח (ללא רבית) מקרוב משפחה, הכל נראה הכי מושלם בעולם. עד ש...
אני מקבל התראה של יומיים להעביר את כל הסכום של הכסף, אני בודק כמה יש לי באשראי ברגע, הכל נראה מצוין, אני יכול בלחיצת כפתור להוציא קרוב למאתיים אלף ש"ח, אני מוודא שהקרוב משפחה יש לו את הסכום שלו בשבילי, אכן יש לו. הוא מעביר לי, כולי רוב תודות לו. והנה שוד ושבר, האשראי ברגע ירד לי לקרוב למאה אלף ש"ח, קרי אני אמור "לגרד" סכום "זעום" של מאה אלף ש"ח.
כהרגלי וכחבר תכנית "מחלים", אני מיד יודע מה עלי לעשות. צעד 3 - "החלטנו למסור את רצוננו ואת חיינו להשגחת אלוקים כפי שאנו מבינים אותו", קלי קלות, אני מוסר את החיים שלי אליו, מבקש ממנו שיכווין אותי בדרך טובה וראויה, שוקל במעט את צעדי, מנסה "לעבוד" על המערכת של האשראי ברגע, מנסה לעשות כמה פעולות בבנק, כמובן כדי "לעזור" לאלוקים לעשות לי נס. הנס לא קרה. אין לי מושג מאיפה אני משיג את הכסף.
אחרי שהמתנתי כמה ימים, ואחרי שדחיתי את הפגישה בכמה ימים, אני מנסה לערב קרוב משפחה אחר שיעזור לי עם האשראי ברגע שלו, עדיין לעזור לאלוקים..., זה לא בדיוק עבד, עדיין יהיה חסר לי סכום כסף.
במשך הכמה ימים האלו, הייתי נסער לגמרי, לא הייתי בעצמי, לא היה לי מצב רוח, בקושי תקשרתי עם חברים. כמובן שהתאווה נכנסה במלוא העוצמה, אסירותודה שלא פעלתי הרבה על תאווה, אבל היה קשה, זה היה התמודדות מיותרת לגמרי.
ביום חמישי האחרון השתתפתי בקבוצה, שבה דיברו על "כניעה", לאחר הרבה מאוד ריכוז עצמי והרבה שיתופים של חברים, שיתפתי גם אני, והבנתי אז מה שלא הבנתי ביומיים לפני כן.
אלוקים לא עובד אצלי, אני מוסר את החיים שלי לאלוקים שהוא ינהל לי את החיים, מכיוון שאני נכשלתי בזה, אני ניסיתי איכשהו לנהל את החיים, וסטיתי לדרך אחרת, למקום שאני לא רוצה לחזור לשם, לתאווה.
אני מוסר את החיים שלי לאלוקים גם כשהוא לא עובד אצלי, גם כשהוא לא נותן לי מתנות בגלל שאני נקי, גם כשהוא "לא שומע" מיד למה שאני מבקש ממנו, אני מוסר את החיים שלי אליו, מכיוון שאני נכשלתי בניהול החיים שלי, ואני יודע ומאמין שהוא יכול לעשות ממני בן אדם גם כשאני לא יכול לשלוט על החיים שלי.
אני נכנע לכוח העליון שלי, אני מבין שהוא יודע טוב יותר ממני, אני גם יודע שהוא רוצה בטובתי ועושה את כל מה שהוא עושה כדי שיהיה לי טוב.
אחרי ששיתפתי עם חברים על הכניעה שלי לכוח העליון שלי, התחלתי להרגיש הרבה הרבה יותר טוב, הרבה יותר רגוע הרבה יותר שליו. אני כבר לא מצפה מאלוקים שישלח לי בדרך ניסית כסף, אני כבר לא מתכנן בשבילו איך הוא אמור לעזור לי. זה בסדר לגמרי מצידי שהוא "ידפוק" אותי עם כסף. כנראה שאם זה יקרה אז זה לטובתי. רק להיום אני רוצה למסור את החיים שלי לכוח העליון, מבלי להפוך את הכוח העליון לשכיר שלי.
אתמול הייתי בפגישה הנדחית, שילמתי רק חלק מהכסף, אני עדיין בהרבה מאוד ספקות איך אני ישיג את הנותר, אבל בוודאות שאלוקים איתי ומתכנן לי הרבה יותר ממה שאני מסוגל אפילו לשער.
אוהב אתכם