שלום לכולם, אני רשום פה כבר איזה שנתיים וחצי, כבר לא כותב בפורום, לפעמים מציץ מהצד, אבל ברוך ה' גם אפשר לומר שהבעיה העיקרית מאחוריי, אני הפסקתי לחלוטין (בחסדי ה' בלבד) להסתכל ולראות תמונות וסרטים שיש בהם תכנים מיניים, ובאמת אני יכול לומר שפעם אחרונה שהסתכלתי בדברים שכאלו הייתה ממש מזמן. לגבי האוננות - זה גם הולך ופוחת. עוד מעט נקי 40 יום בעז"ה (ולפי ההגדרות של שמור עיניך זה 56 בערך). ולא מזמן ממש הייתה לי נקיות של כמעט 100 יום (לפי ההגדרות של שמור זה היה בערך 145 יום), שזה באמת זמן מכובד.
וגם מה שאני נופל, זה בלעשות את המעשה עצמו בלי גמירה, והנפילות הן בדר"כ (כמעט תמיד) באמצע הלילה שאני במצב מעורפל כזה משינה וכו', בקיצור אני אפילו לא יודע אם לקרוא לזה נפילות, אבל בכל זאת אני רואה שינוי גדול מאוד ממי שהייתי פעם בתקופה שכתבתי את היומן מסע, אני זוכר איך פעם הייתי מסתכל ורודף אחרי זה ונופל ממש במזיד וכו', והיום פשוט ברוך ה' הדבר הזה כבר לא קורה כמו פעם, אבל עיקר מה שאני כותב את הפוסט הזה זה בשביל לשתף בדבר שמאוד מפריע לי ואשמח לראות אם יש פה מישהו שגם לו זה קורה או שמישהו גם היה במצב הזה ויצא מזה, למעשה העניין הוא שאני כבר תקופה ארוכה מאוד מאוד סובל ממחשבות מטורפות שחוזרות ונשנות בלי הפסקה כמעט, גם כשאני הולך בדרך, כשאני אוכל, הולך לישון, מתפלל, זה תמיד בראש שלי, אני נזכר בכל מיני מראות שראיתי, נזכר בכל מיני בחורות שהייתי איתן בקשר, חושב על דברים מטורפים, מדמיין איך אני שוכב עם זאתי ועם זאתי ועם זאתי, או מדמיין בחורות שראיתי ובדמיון שלי אני הופך אותן למושכות אפילו שבמציאות הן לא ככה, ואם ראיתי אישה יחסית מבוגרת ולא יפה אני פשוט הופך אותה לסופר-מושכת בדמיון שלי, אני מדמיין בחורות מושכות אותי ונוגעות בי, וכדי להשתחרר מזה אני צריך להסתכל במראה או להסתכל בתמונה של מישהו כדי שזה יפסיק לקפוץ לי בראש, בקיצור גיהנם ממש, קשה לנהל ככה חיים, וזה לא מפסיק לקדוח לי במוח, ואפילו שאני לא מאונן ולא מסתכל וכו', זה עדיין כואב קשה והורס את החיים מאוד. מי שמכיר את התופעה ויודע עצות להשתחרר אשמח לעזרה, תודה.