אוהבים אותך מנחם.
אין לי אלא להצטרף לדברי נתן.
רק אציין שאם אתה פה, כנראה שאתה סובל. אם סבבה לך עם עצמך, יש אתרים יותר מרגשים מהאתר שלנו (הייתי נותן לך רשימת אתרים מעניינת מההיסטוריה שלי, אבל לא לעניין פה..)
כנראה שלא נוח לך בסוף, לכן אתה צריך תירוצים: "זה לא הוגן לצפות מרווק, זה לא הוגן ניסיון כזה גדול". טוב, אתה יכול לשקוע ברחמים עצמיים ולקבל טפיחה על השכם: אתה באמת מסכן, זכותך להמשיך לשתות את הרעל הזה. מבין אותך לחלוטין, אני לא פעם שוקע לסוג המחשבות האלה. תודה לאל שלמדתי לזהות שזה קורה ואיך לצאת מזה. אבל לטובתנו, אני אכתוב את זה ברור ובוטה.
גם אני חשבתי שהבעיה שלי היא רק הדת שיש בה את האיסור המציק הזה, או אשתי שלא מבינה שזה לא נגדה, או העולם שלא מקבל "לאב אנד פיס" חופשי... עד שקלטתי שאני סובל. אם אני מוצא את עצמי
גולש שעות על גבי שעות, שגורמות לי אח"כ להיות עייף בטירוף ביום,
אם אין לי על מה לדבר עם אשתי (כי אין לי חיים מחוץ לפורנו, ואני לא הולך לדבר איתה על פורנו..),
אם אני מפסיד חברים שלא מבינים לאן אני נעלם, מנהל שלא מבין למה אי אפשר לסמוך עלי שאגיע,
אם אני הולך ברחוב ולא רואה בני אדם אלא רק פוטנציאלים למין (אולי זאת תעשה צעד גדול ויראו לה... לאן זאת הולכת וכו') -
אז אין לי חיים.
האם זה אפשרי?
השקר הזה שגבר לא יכול בלי מין הוכח מדעית כטעות. לדוגמה, אני כיום נקי מאוננות כבר יותר משבעים יום (וזה כולל אי קיום יחסים עם אשתי, כך שזו הוכחה טובה).
יש בקבוצה שלנו בחור שנמשך לגברים ונקי כבר שנתיים - תחשוב על זה, הוא בחר לא לממש את הנטיה המינית שלו ולא יהיה לו איפה לעשות את זה בהיתר, וטוב לו עם זה והוא מלא חיות וסיפוק.
מה שכן נכון, זה שגבר (וכנראה אף אחד) לא יכול לחיות בלי סיפוק וחיבור לאורך זמן. אבל אני מעדיף חיבור לקבוצה, חברים ואלוקים מחיבור לפורנו, טינות, פחדים ורחמים עצמיים.
זה אפשרי, זה קשה (לפחות בהתחלה), אבל זה משחרר, מספק ונותן אושר בחיים.
אם תרצה - אתה מוזמן להצטרף!