לנתן 01 איש יקר
ברצוני להפנות את תשומת ליבך, למשהו שהפריע לי בהודעתך.
ראשית אקדים: אני מקווה שדברי מגיעים ממקום מתוקן, שיובילו לקשר מקרב ומחזק ביני לביניך ולא חלילה מרחק.
עכשיו למה שהפריע לי; שלא פנית אלי באופן אישי בתגובתך, אלא ציטט את כול ההודעה שלי בהתחלה.. אם היית מתחיל בפניה אישית; כגון; "ברצוני להתייחס לדברים שכתב איש פלא.." ולהזכיר נקודות ספציפיות מהדברים שכתבתי ואת התייחסותך אליהם (להציג את דעתך; הסכמה\אי-הסכמה\הסתייגות גדולה-קטנה וכו') הייתי חש יחס מכבד יותר, מכיל ומאפשר מאשר האופן שבו אני צריך לקרוא את תגבותך בצורה יבשה ולהבין לבד מה חשבת על מה שכתבתי.
במיוחד שתוכן ההודעה שלי כבר נמצאת בהודעה אחת קודם..
אציין שגם על עצמי למדתי לשנות את המקום הזה.. להבין שיש אדם מעבר למסך ולא רק מחשב. אדם שצריך לנהל איתו דיאלוג ולא רק להזין לתוכו נתונים...
על הדרך, בשל התייחסותי לנקודה.. אציין שבשרושר אחר מספר אנשים כתבו בקשר לדברים שכתבתי ולא התייחסו אלי באופן אישי, הדבר נתפס בעייני באופן מזלזל שלא רואה אותי.
- כול הנושא נכלל בתחום ניהול שיחה\דיאלוג - לערב את השני ולתת מקום לו ולדעתו, ולא להישאר רק באני שלי ובמה ש"אני" חושב שהוא הנכון -כנכון (לכול). אפשר להציב סמני קריאה בדברים שלנו, אבל בו נאפשר גם מקום לעולמות שונים להתקיים, ולמציאות שיש לנו עוד הרבה מה לגלות בחיים...
כשם שאני רוצה לתופס את עצמי, ואת האחר, כעולם ומלאו - ככה אתפוס גם, שלא הצליח לתפוס הכול
אז אני מזמין אותך לדיאלוג
כאן ובאישי (כבר שלחתי לך הודעה)
תודה שקראתם,
מתפלל שאלמד ואדע עצמי כך, שלא תתנגש "אמת שלי" - "באמת של אחר".
אנוכי איש פלא