יסוד כתב on 28 ספט' 2018 11:25:
חג שמח חברה,
ביום שמחת תורה בע"ה אני אמור להגיע ל-90 יום, אני משתמש בשיטת תפסיק (עם השבועות). זה דווקא עובד די טוב, הבעיה שאני חושש מהשיטה הזאת כי כל הרבנים ששאלתי, אומרים לא להתעסק עם שבועות כי זה חמור וכו'.... אבל אני יודע שבלי זה אני אפול.. רב אחד אמר לי לעשות אותו דבר עם הקנסות וכו' רק בלי השבועה, אבל אני חושש שאם אין את האפקט של השבועה, אז אני אפול ולא אעשה בכלל את הקנס...
השבועה הנוכחית שלי אמורה להסתיים בראש חודש חשוון, ואני לא יודע מה לעשות הלאה. אם לא אמשיך עם זה ברור לי שאפול מיד כשתפוג השבועה..
מה לעשות??
אשמח לעצות מכם,
חג שמח!
הרבנים הולכים על בטוח, ואומרים לך מה שהם אומרים לכולם - שכלי השבועות זה כלי מסוכן ביותר, והם צודקים לגמרי.
מצד שני, מה שהרבנים לא יודעים זה, שהכלי המסוכן הזה נועד בדיוק למצב המסוכן שבו אתה נמצא - אז תהיה חכם, תהיה זהיר, ותמשיך את השיטה.
ותשמור על עצמך.
(וכדאי שתעשה את זה מהר, חשוון זה לא כל כך רחוק, ויש מצב לא רע שיש בך חלק תת מודע (ומכור) שרוצה למשוך את הזמן בהתלבטות עד שהתוקף של השבועה שלך פג, ואז תגיד ביי ביי לתקופת הנקיות שלך...)
אני אדם עם הרבה ניסיון בשיטת תפסיק, מוזמן לכתוב לי שאלות בפורום או בפרטי, קח בחשבון שאני לא זמין כל כך