comkom כתב on 25 יולי 2019 23:56:
אני כל כך כועס על עצמי.
אני בן 23. עד לפני שעה בערך, הייתי נקי כבר מעל שנה. אני תחת שבועה חמורה שאם אפול עליי לשלם סכום כסף גדול.
יש לי חברה מדהימה כבר קרוב לשנה,היא בן אדם כל כך טוב, אבל בזמן האחרון לא ככ הולך לנו. היום היה לנו איזה ריב קטן.. כשניתקתי נכנסתי לפייסבוק. ראיתי כמה תמונות לא צנועות במיוחד. לא חושפות יותר מידי, אבל בכל זאת, לא צנועות. והן גרמו לי לזרוק הכל והוצאתי זרע לבטלה. פשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי. אני כל כך כועס. לא מגיע לה אדם דוחה כמוני, שמסתכל על אחרות. ששום דבר לא עוצר אותו.
חמש דקות אחרי זה היא כבר שלחה הודעה שהיא אוהבת אותי ומצטערת, וזה רק עשה לי כל כך הרבה יותר רע. איזה אדם אני??
לא אכפת לי אפילו על ה400 שקל.. שישרפו. אם היא היתה יודעת מה עשיתי היא הייתה זורקת אותי לאלף עזאזל. אבל אין לה מושג. והיא אוהבת אותי ואני אותה. ואני מרגיש כל כך שפל... למה????
למה עשיתי את זה?????????
אין ספק שהחיים בזוגיות טיפ טיפה לא הוגנים כבר מההתחלה - נשים באופן כללי הן הרבה יותר נחמדות ומקסימות מגברים בדרך כלל, ושאתה נמצא בזוגיות עם אחת אתה מרגיש רע לידן כי אתה לא נחמד או מקסים או טוב באופן טבעי כמוה - יש לך תאוות חזקות יותר, אתה נדלק בקלות מדברים חומריים כמו גוף של אישה, לגברים יש דחף אלים שלנשים אין בדרך כלל, זה למה הם לוחמים בצבא. גברים לא עדינים כמו אישה ואני יכול להמשיך ולהמשיך אבל אתה בטח יודע את זה אם יש לך חברה כבר שנה.
לנשים אין את המטען הזה בגודל 50 טון על הכתפיים של הוצאות זרע רבות, כל אחת עם פוטנציאל לחיים, להן יש רק את המחזור החודשי ש״מבזבז״ פוטנציאל לחיים, והם גם ככה מקבלות אותו בלי קשר לרצון שלהם אז אין להן אשמה. אז אתה יושב עם אישה ומרגיש כמו רוצח המונים פחות או יותר ומרגיש שאין מצב שאישה יכולה להתחתן עם איזה סטלין קטן כמוך - שכבר אונן מיליארדי על מיליארדי חיים לשווא.
ואז אתה נכנס לזוגיות של שנה וחווה את ההבדלים האלה באישיות בפועל - ואתה מרגיש רע, מרגיש כמו רשע מגעיל ומתחיל לקלל את עצמך - אתה קורא לעצמך דוחה, אתה קורא לעצמך רע, שפל, ואילו בת זוגתך היא אדם כל כך טוב, אוהב, מדהים וכו וכו
יותר מזה - אתה מאמין שאם תספר לחברה שלך, אתה בטוח במיליון אחוז שהיא תזרוק אותך - בלי רחמים, בלי מחילה, בלי סליחה, ישר פוף ולהתראות.
זה מתח עצום שאתה נמצא בו - המתח בין האישיות הגברית שלך שנתקעת איתה, יחד עם 3.5 מיליארד גברים נוספים שנגזר עליהם להידלק מהר מגוף של אישה, לבין האישיות הרגשית, המקסימה, הנחמדה של האישה.
אז אתה מנסה להפעיל על עצמך את השבועה, כלי מפחיד מאוד, אתה מנסה להפחיד את עצמך מליפול, וככה אתה מנסה להחזיק את הזוגיות שלכם - על כלי שמבוסס על פחד, זה נשמע לך כמו זוגיות טובה ?
אתה נמצא עם מישהי שאתה מאמין שאם היא תדע על החולשה הכי גדולה שלך, על הסוד הכי גדול ואפל שלך, היא לא תצליח להתעלות מעל זה ולנסות לעזור לך, כמו שחברה עושה, אלא פשוט תזרוק אותך לטובת אדם אחר שלכאורה יותר טוב ממך - זה נשמע לך כמו זוגיות טובה ?
אני מאמין לך שאתה כותב שאתה אוהב אותה, אני גם מאמין לך שאתה כותב שהיא מדהימה , אבל אני לא בטוח שאתה אוהב את עצמך...
כל זה לא בא לבטל מה עשית - עשית דבר לא כל כך טוב, ואם תספר לחברה שלך אז אני בטוח שיכאב לה ובצדק לשמוע את זה