מתרפא כתב on 02 ספט' 2019 08:27:
שלום חברים,
לאחר שיחה עם המנהלים במקום העבודה שלי, אמרו לי למצוא איזה תוכנה שאני צריך \ רוצה והם ייבדקו את האפשרות לרכישתה עבורי.
רציתי להתקין נט-ספארק ששמעתי המון דברים טובים עליה, הבעיה שאין להם עדיין גרסא למק... (MACINTOSH)
מישהו מכיר תוכנה כזו (או דומה) שעובדת על מק?
ה-תוכנה עם ה' הידיעה שהייתי רוצה שתהיה לי היא כמו שהיה פעם מה שנקרא K9
שזה חוסם את כל האתרים באופן גורף חוץ מאתרים שאתה פותח לה, ע"י סיסמא, שמופקדת אצל אדם אחר (בבית אצל אישתך ובמשרד אצל המנהל שלך או חבר שאתה סומך עליו) אבל התוכנה הזאת הורדה מהמדפים ולא קיימת יותר...
מישהו מכיר תוכנה כזו דומה, ושוב, שעובדת על מק?
תודה מראש לעונים
לפני הכול - אתה בטוח ש K9 לא קיימת יותר ? אני מעולם לא השתמשתי בה, אבל הרושם שלי שהיא קיימת עדיין, היא מוזכרת פה ושם בקרב האנשים כאן בפורום.
אבל אם אכן K9 לא קיימת, אז זה בעיה קצת. אני יסביר את זה במספרים - לאחרונה ראיתי כתבה שחמישים אחוז מהמחשבים בעולם מותקן עליהם ווינדוס 10, חמישים ! בלי לדבר על ווינדוס 7.
ובכמה מהמחשבים בעולם מותקן mac ? לפי מה שאני זוכר, זה היה משהו כמו שתיים וחצי אחוז.
אז תחשוב על זה - זה לא כלכלי עבור חברת סינון לנסות להביא פתרון טכנולוגי למשהו שיש רק ל2.5 אחוז מהעולם.
וגם אם יש להם - יש סבירות גבוהה שיש בה הרבה אפשרות לפריצות, ואת חברת הסינון הזאת זה פחות יעניין, כי היא תתעדף את כוח האדם שלה לתקן את הפריצות באפליקצייה שרוב הלקוחות שלה כן משתמשים - שזה ווינדוס, או אנדרואיד. בסך הכול זה שיקולים של כסף.
אז גם אם מחר נטספארק יודיעו לך שיש להם מערכת סינון ל mac , אני מציע לך לקחת את זה בערבון מוגבל. יש לי רק דברים טובים להגיד על נטספארק באנדרואיד (שמותקן על בערך 90 אחוז מהסמטרפונים בעולם - שזה בערך 5 מיליארד מכשירים כן ??) ו- windows, אבל שמעתי שהסינון שלה במערכת הפעלה iOS הוא די חלש.
בכל מקרה, אני מציע לך להסתכל בחנות האפליקציות למחשב mac, אני לא חושב שתמצא שם משהו יעיל במיוחד, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא חוסם אפליקציות באמצעות זמן מסך של אפל, אולי זה קיים גם במחשב נייד של mac.