מתרפא יקר ואהוב,
אני האחרון פה שיכול לתת לך עצה בנושא כי אשתי לא יודעת. אבל אני בהחלט מבין את הפחד שהיא לא תאהב אותך יותר. זה הגיוני הפחד הזה, הגיוני ביותר!!!
הייתי שמח בכל זאת לתת לך כמה עצות מלב אוהב ולא מנסיון, אבל אבקש ממך תחשוב עליהם, תבדוק אותם, תתייעץ עם מנוסים, אולי הם לא חכמות ולא טובות, רק מעלה אפשרויות, אתה תבחר אם לעשות אותם ואיך לעשות.
* לעמוד איתה על ההבדל בין תאווה לאהבה- לאמר לה שמעולם לא אהבת את הפרוצות הללו, מעולם לא הרגשת איתם מה שאתה מרגיש איתה, רק נהנית מהם, השתמשת בהם לצורך ההנאה שלך, בדיוק כמו אוכל טעים, אבל מעולם לא נתת להם והאהבה נמדדת כשמוכנים לתת, הם לא היו אף פעם דבר חשוב בחיים שלך, הם פשוט סרט תלת מימד, לא יותר מזה!!! ולעומת זאת להסביר לה שלה אתה מוכן לתת את כל החיים, תאמר לה שהיא החלק הכי חשוב בחיים שלך ואפילו יותר מהחיים שלך בעצמם (זה באמת מה שאתה חושב הרי ככה כתבת), תאמר לה שאצלה זו באמת אהבה, אצלה אתה מוכן לתת ולא רק לקחת, אם היא עצובה אתה עצוב, אם היא מאושרת אתה מאושר ועוד..
* תבהיר לה שעשית שינויים והצלחת בחיים לשנות דברים ותצליח גם את זה, ושאתה סומך עליה ובטוח שהיא תעזור לך כי אתה מאמין ומכיר אותה מהצלחות רבות אחרות. (לדעתי אפשר אחרי ההסכמה לעבוד יחד ולהצליח, לכתוב מכתב תודה והערכה שלך אליה ומכתב הצלחה שלה לך, אולי זה יחזק את האהבה ואת הקשר האמיתי ויסיר ספקות ובלבולים).
מתרפא יקר, אתה גיבור ואתה תצליח!!!
זהו גל התמודדדות, הוא יעבוד עוד מעט בעזרת מלכו של עולם!!
ואתה תצא גיבור..
בכל אופן, אוהב אותך מאוד!!
הרבה הצלחה..
יכול להיות שההצעות לא נכונות ולא טובות, אבקש ממך בכל לשון של בקשה, אל תחליט אם הם טובות לפני שתתייעץ עם מי שעבר ומנסיון של אנשים, זה רק אפשרויות שחשבתי..
..