יהודי מתוק כתב on 21 ינו' 2020 11:48:
אחים יקרים!!
קודם כל לא באתי חס ושלום להוציא לעז על הפורום הזה שכולו כתיבה לא ראויה אני מקפיד להיכנס כל יום לפורום ואני חושב שזה אחד הדברים שגורמים לי להישאר נקי החברים היקרים שתומכים משתפים ומראים גבורה מהי.
רק באתי להגיד שלדעתי פה ושם לעיתים רחוקות אנשים עוברים את הגבול לא התכוונתי שאם אדם משתף את הקושי שלו ואת ההתמודדות שלו הוא צריך להתבייש בזה ממש לא כולנו באותה הסירה אבל תיאורים מיניים לדעתי לא תורמים זה שאנחנו חושבים מחשבות טמאות לא יעזור אם גם נכתוב אותם בניגוד לדיכאון לבדידות ולייאוש שאנחנו חווים שבהם הפריקה אכן משחררת זו דעתי האישית.
אוהב את כולכם ומברך אותנו שנזכה להחלים כל אחד בדרכו שלו ולהיות נקיים שלווים ומאושרים!!!
יום נפלא!!
לילה טוב חבר יקר,
אני מסכים לדבריך וכמו שכתבת לי בפרטי שלא כל דבר צריך להיכתב, ובודאי לא דברים שאינם לשם שחרור מהתאווה, וזה נושא שצריך לכתוב עליו ולדון בו, ותודה שהעלית את הנושא כי הוא נצרך.
אבל לגבי הדבר הזה אני חולק עליך לחלוטין, ואף אוסיף שאתה כותב את מה שנראה לך לדעתך, ואני כותב את מה שעובד לי גם אם לדעתי זה לא ראוי, וכמו שכבר כתבתי כאן, מה שעובד לי בשביל להשתחרר מתאווה זה להוציא אותה החוצה, ואכתוב בקצרה שיש שתי סיבות למה זה עובד, דבר ראשון המחלה שלי אוהבת חושך ולכן כשהיא בתוכי היא מתפתחת ונהיית מפלצת, ודבר שני הוא שיש הרבה דברים שאני צריך לעשות מול התאווה, וכשאני משאיר את הדברים בתוכי קשה לי להיות בכנות עם עצמי ואז אני לא עושה את הפעולות הנכונות, ולכן אני חייב לחשוף את כל הסודות ולהיות כנה לחלוטין.
זה מה שעוזר לי בחסדי ה' להיות נקי כל יום רק להיום במשך 1758 יום. תודה לך אבא אוהב על כל רגע ורגע של נקיות, שפיות ומפוקחות.
לילה טוב
מתחיל שוב