מתרפא כתב on 25 מאי 2020 17:47:
אוהבים אחי ומאוד מזדהים עם הכל.. עם המצבים והתחושות ובעיקר עם התסכול.
אלפי פעמים הייתי שם פעם אחר פעם חוזר על אותה פעולה עם אותן תוצאות מדכאות.. שוב נשבע שלא חוזר לזה ושוב נופל וחוזר חלילה..
אני לא זוכר כמה חרא הרגשתי אחרי נפילה.. בחלוף מספיק זמן (שבועיים בערך) אני לא זוכר כלום מזה...
גם היום אחרי 9 חודשים אני לא זוכר כמה רע זה והראש שלי אומר לי להשתמש רק כדי להיזכר.... כי אולי זה לא באמת גרוע כמו שאני חושב שזה?..
הספונסר שלי תמיד אומר לי את המשפט שלקוח מהספר הלבן - המחלה שלנו היא ערמומית מבלבלת ורבת עוצמה.
יש לה מיליוני טריקים עליי.. משכנעים! איך להשתמש.. איך ליפול.. איך לוותר.. איך לא לעשות את הפעולות שיכולות להביא לי החלמה..
וכשזה לא הולך היא באה בכוח.. ואוייש כמה כוח שיש לה...
אסירות תודה שרק להיום אלוקים שמר עליי נקי בזכות זה שאפשרתי לו. אסירות תודה שהוא זיכה אותי לאפשר לו להיכנס. על ידי טלפונים לחברי תכנית, ע"י השתתפות בקבוצה טלפונית, ע"י חיבור עשייה נתינה דיבור עם הספונסר וכו'.
אוהבים אותך ותמשיך לבוא ולשתף ואין לי ספק שגם אתה תעלה על דרך!
זה מאוד מחזק, מדהים אותי כל פעם מחדש שיש אנשים שהבינו כמה הדבר הזה לא נכון, ולא בריא, ובוחרים לעשות עם זה משהו.
כמה שחשוב להם לעשות את הדברים באמת, כמה המצפון שלנו חזק, כמה הכוונה במעשה חשובה להם, כי כשאתה עושה מעשה בלי כוונה אתה מתייסר. והתחושה היא כזאת, שאין כוונה ליפול, יש כוונה ללמוד תורה, יש כוונה להתפלל, יש כוונה לתת צדקה, אין כוונה ליפול למקומות האלה. וכשאנחנו מאבדים מהכוונה אנחנו מאבדים מעצמנו, ורק החברה פה יבינו את הכאב שבדבר...
ותודה רבה על מה שרשמת, ממש חיזק