תודה
אני בעצם לא במצב כרגע של חוסר אונים מול התאווה, אני דווקא מרגיש שהסתדרתי איתה, אני משתמש בה לייט בלי גמירה, והיא משחררת אותי מאובססיה תמורת השתתפות בפורום.
אני כן חסר אונים מול עצמי, מול הריקנות שלי, לא מעניין אותי שום דבר, לא מלהיב אותי כלום, לא תורה ותפילה, לא קריירה, לא ספורט, לא לא ולא. אני מעביר את היום שלי עם שהייה ליד אימי החולה ישלח לה השי"ת רפו"ש אמן, ואני מקבל אספקת חמצן כרגע בעיקר מהכתיבה והפורום וקצת מאתרי חדשות, בליווי אכילה כפייתית ועישון כמובן.
זה מתסכל אותי מאד, אני חושב לרגע, אם גם את האתגר הזה של כיבוד הורים לא היה לי, הייתי משועמם טיחו לגמרי. זה דבר שלא נותן לי מנוח, אייך בתור אדם אינטלגנט ומוכשר, הגעתי למצב ששום דבר ושום אתגר לא תופס אותי.
אני יודע שזה קשור להפרעת אישיות שלי, הגורמת לי להשתעמם מכל דבר שריגושו עבר. עברתי כבר הכל ב"ה, טעמתי מקריירה, מלימוד, ממימוש עצמי, אבל זהו הריגוש נגמר, ב"ה בפרנסה הקב"ה נכון להיום ואני מקווה הלאה, סידר אותי בממוצע כלכלי טוב.
אני מחפש משהו "שיסחוף" אותי רוחנית, אולי הצעדים, על אף שעד עכשיו לא נדלקתי מזה. הבעיה שבשביל להתמלאות מהצעדים אתה אמור להיות בכנות בצעד 1, ואני לא בדיוק שם.
אני חולם על איזה מקובל או אדמו"ר שידליק אותי ושאני יסחף אחריו, אולי על איזו שליחות רוחנית שתמלא אותי לא יודע.
מאד מתוסכל מזה.