הי חברים
קבלתי מאחד מחברי ורבני הפורום - הערה בפרטי על ההקפצות שלי במרחב הפורום, קודם כל אני שמח - שהוא פונה ולא שומר טינה בלב, זה חשוב, זה סימן שהוא אוהב אותי, ובאמת זה הדדי אני גם אוהב אותו מאד ומעריך אותו.
וזה לשונו:
אחי אני אוהב אותך המון, אבל מאוד מפריע לי כל ההקפצות, זה לא נותן לפורום להמשיך בשגרה רגילה, אני חייב לגלגל למטה בשביל לראות עדכונים של חברים שאני משתתף איתם ביומן המסע, הפורום נועד לענ"ד לשיתופים לתת עידוד ומי שרוצה לקרוא חומר יכול לעשות את זה זה לא קשה לחפש בארכיון, חשבתי שאני היחיד שחושב ככה ולכן לא אמרתי כלום, היום שמעתי מעוד חבר שזה מפריע לו שכל פעם שנכנס לפורום יש עשרים פוסטים מוקפצים מלפני 9 שנים.... והוא אמר שעוד חבר אמר לו, אני מאוד לא רוצה לפגוע בך חלילה... והכנות שאתה נותן בפורום היא מדהימה ומדבקת אני מקבל ממך המון החלמה, אתה לא חייב להקשיב לי ויכול אם אתה רוצה להמשיך להקפיץ, חשבתי רק לשתף אותך שזה קצת מפריע לי
לדעתי הוא צודק, אבל יש פוסטים שכל כך מעניינים שחברים לא יגיעו אליהם כמו שאני לא הגעתי אליהם שאני כאן לא קצת זמן, בכל זאת אשמח לשמוע עוד חוות דעת מחברים נוספים, ואני כמובן התייחס לכל טענה, לעת עתה, אני מפסיק עם ההקפצות...