ברוכים הבאים, אורח

מבואס מעצמי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מבואס מעצמי 89 צפיות

מבואס מעצמי לפני 1 חודש, 3 שבועות #152069

אני נופל וקם שוב ושוב כבר שנים אני מתוסכל זה רק פוגע בי גופנית נפשית חברתית וזוגית אני לא יודע איך יהיה שייך שאני אצא מזה ולא כ"כ מאמין שאצליח ברגע שיש לי זמן פנוי אני מייד פונה לסרטים ומשם הלאה אני מפחד מכל יום שתבוא איתו הנפילה הבאה ואיתה התסכול והיאוש מעצמי. מאישתי ומהחיים. איך אתם מצליחים להיות נקיים ככה שנים אני מקנא בכם!!!!

תגובה: מבואס מעצמי לפני 1 חודש, 2 שבועות #152083

• nbym
  • דירוג זהב
מצליח08, איזה צדיק אתה.
אני מרגיש את כל הצער והתסכול שנובע מההודעה שכתבת. ניכר שהיא הגיעה מעומק הלב. מעומק של רצון לצאת אך בעיקר מחוסר ההצלחה שאתה מתאר.
אבל, אתה יודע מה תפס אותי? 
כתבת: ''אני נופל וקם שוב ושוב כבר שנים'', אתה יודע כמה גיבור אתה? וואו. איזו גבורה. כל כך הרבה זמן ואתה ממשיך לקום. עזוב רגע את הנפילות, אתה קם!! זה מה שחשוב.
יכול להיות שמה שכתבתי נדמה כקלישאה, אבל אני באמת מאמין שיש לקימה שלך חשיבות מאוד גדולה,
נכון... יש בזה גם צד שפוגע כי על אף הנפילה יש גם תופעות שמצטרפות לזה ושיתפת זאת בגבורה בהודעה הנ''ל. אבל! הגרעין היסודי שבך עדיין קיים.
הרי עובדה שכתבת את ההודעה. זה מראה שאתה עדיין מעוניין לצאת. זה מראה שיש בך רצון חשוב, ולכן דבר ראשון הוא טפח לך על השכם רק בגלל זה. רק בגלל עצם הרצון לצאת

לכן אני מאוד מאמין שתוכל לצאת על אף שלא נראה לך בכלל שאתה בכיוון, אבל אל תשכח שאחרי כל יציאה או ניקיון של מישהו מהחברים - יש תקופה ארוכה של התמודדויות וקשיים שלא תמיד אנחנו מודעים אליהם. קל להסתכל על התוצאה הסופית, אך חשוב עוד יותר להתבונן במסע הייחודי של כל אחד. גם אתה כרגע במסע. אני מאמין שתוכל להגיע לסופו. צעד, צעד, אתה לא מוגבל בזמן ולכן שים על זה פחות את הזרקור. כל אחד ונסיבותיו הוא ובהתאם לכך, גם הזמן שבו הוא מצליח לצאת.
העיקר לא להתייאש חבר יקר.

לענייננו, אני מאמין שלבד זה מאוד קשה להצליח לצאת. נראה שאתה מתאר דפוס מעגלי שאתה מרגיש שהוא לא נגמר. שאתה כלוא בתוכו.
לכן הדבר הראשון והיסודי ביותר הוא לבדוק כיצד והיכן אתה מועד לפורענות וכיצד זה מתבצע, בבחינת "ידיעת הבעיה היא חצי מהפתרון". אני מניח שאת זה אתה יודע מעולה, אבל תמיד טוב להזכיר את הידוע.

דבר שני, כדי לשבור מעגל יש צורך להפריע לדפוס הקבוע.
האם ניסית להיעזר בתוכנות סינון שנוצרו בדיוק כדי להקל או לעזור לנו להתגבר ולצמצם את ההתמודדות כמה שיותר? נסה גם לחשוב כיצד אתה מצמצם בעצמך את הסיכוי ליפול - שעות בהן אתה יודע שיש סיכוי שהדחף יגיע, מקום מסוים שמאפשר לך לעשות את המעשה באין מפריע. אלו צעדים קטנים אך חשובים.
כתבת שכאשר יש לך זמן פנוי - אתה ישר ניגש למקום ההוא, אולי יש לך מקום אחר להימצא כאשר אתה מוצא קצת זמן פנוי? אולי הזמן הפנוי יכול להיות דווקא הזמן שבו אתה יכול לתרגל את הכלים שמופיעים באתר... במילים אחרות, להחליף את ההרגל בהרגל אחר חיובי?
קשה קצת לתת עצות מדויקות רק לפי מה שכתבת, לכן, אם אתה מוכן, אשמח שתשתף קצת יותר.
שבוע טוב ומבורך, חבר

תגובה: מבואס מעצמי לפני 1 חודש, 2 שבועות #152093

תודה לך על העידוד ועל הארת הנקודות החשובות, כן יש לי אינטרנט מסונן זה באמת עזר בהתחלה רק לגבי הסרטים אך לא לגבי האוננות כי כל הזמן הראש שלי היה איך כן לממש את התאווה וכשרק הייתי רואה סיכוי לאיזה סרט או תמונה כל הרגשות היו מתעוררים כיום יש לי אפשרות גם להיכנס לאינטרנט פתוח של השכן {בהסכמתו}       הבעייה עם הזמנים הפנויים שלי שאני כבר בתוך התאווה גם לפני שניגשתי לסרטים אני פשוט מחכה שיהיה לי זמן פנוי שהאשה לא תהיה בבית וכדו' והאמת שגם בזמן הלימודים אני פשוט יוצא מהסדר בשביל התאווה              בנוגע לכלים שבאתר אני קצת הסתבכתי כאן ועדיין אין לי תוכנית אישית. זה נראה לי מסובך מדיי ליצור תוכנית ואציין גם שאשתי לא יודעת מכל ההתמכרות שלי {אני מקווה} כך שיש כלים שקשה לי לעשות                ושוב תודה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן