ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: תחביב? 138 צפיות

תחביב? לפני 3 חודשים, 2 שבועות #152512

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 51 ימים
  • דירוג זהב

שלום לכולם
אמרו כאן בתוכנית שכדאי למצוא תחביב שיעשה לך טוב

אני חיפשתי לי תחביב ולא מצאתי 
חיפשתי בגוגל ובבינה מלאכותית ולא מצאתי!

אני יסביר- או שמצאתי דברים שלא אהבתי באמת 
או שהם יקרים לי כרגע וכו'

אני מאוד הייתי רוצה ללמוד לנגן על איזה כלי הבעיה זה התקציב...

לעומת זאת 
אני לא מתלהב מלעשות ספורט וכו' אבל אני עושה כי ראיתי כאן שזה טוב בשביל החופש שלי (האמת שלאחרונה כן קצת התחברתי לזה)

אז אמרתי שאני אשתף כאן את מה שאני כן אוהב

(אני ידרג את האהבה שלי לדבר במספרים ) ותגידו לי אתם אם זה נקרא תחביב 

אני אוהב
לשמוע מוזיקא - 10
ליסוע באופניים 10
לצאת לבלות -10
לקיים יחסים עם אישתי-10
ללכת לים-10 (ים מופרד בכל אופן זה קצת מטגרג אותי כי יש בדרך בחורות...)
לשחק משחק בטלפון -6
ללכת למסעדה-5

אם תשימו לב זה לא דברים שיכולים לקרות כל יום חוץ ממוזיקא

מה אתם אומרים ?

אם יש לכם רעיונות אני ישמח

תודה רבה מחכה לתגובה שלכם

תגובה: תחביב? לפני 3 חודשים, 2 שבועות #152523

• תלותי
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

זה מאוד מאוד אינדיבידואלי אבל קח רשימה:

ספורטיביות: שחייה, ריצה, גלישה, טיפוס קירות, רכיבה על אופניים, סקייטבורדינג, יוגה, פילאטיס, אימוני כוח, טיולים בטבע, צלילה, רכיבת סוסים, טרקים.

מחשבה ויצירתיות: קובייה הונגרית, ג’אגלינג, שחמט, קריאה, כתיבה, ציור, צילום, יצירת קומיקס.

מנוחה ופנאי: מדיטציה, גינון, סריגה, תפירה, פאזלים, לגו, איסוף בולים, איסוף מטבעות, זיהוי ציפורים, צילום טבע, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, טיפול בחיות מחמד.

עיסוקים אומנותיים: נגינה, כתיבת שירים, קולנוע, שירה, פיתוח קול, קונדיטוריה, בישול.

תגובה: תחביב? לפני 3 חודשים #152612

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 73 ימים
  • חבר ותיק

גם לי הרבה שנים לא היו תחביבים ולא הצלחתי למצוא מה אני אוהב לעשות, אנשים אמרו לי שזה בעיה.

עד שלפני כמה זמן מצאתי את הפתרון שלי - פשוט להתנסות קצת בהרבה דברים.
התחלתי קצת ללמוד לבשל, קצת לנגן בגיטרה (שלמזלי הייתה לי בבית), קצת לצייר, קצת ליצור בעץ ועוד. אני נהנה מהדברים האלה אבל לא יכול להגיד שהם תחביבים שלי. אני קצת חוקר ולומד על העולמות האלה אבל בעיקר פשוט מנסה בעצמי ולומד מהניסיון. ככה אני רוכש לעצמי יכולות בסיסיות בהרבה תחומים שונים בלי באמת ללמוד משהו לעומק. על הדרך אני גם נהנה מהשקט והניתוק מהמסכים, ואם יש לי חבר שאחד התחומים האלה נוגע אליו זה אחלה נושא לשיחה.

תגובה: תחביב? לפני 3 חודשים #152616

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 13 ימים
  • חבר חדש

אני חושב שאופניים כן יכול להפוך לתחביב יום יומי מאוד מספק. אני מכיר אנשים שזו נקודת האור שלהם בכל יום. אם אתה עושה את זה כל יום אתה מפתח כושר ומצליח להגיע עם האופניים לכל מיני מקומות מעניינים יותר בקלות. אולי בחורף הימים קצת קצרים אבל אפשר לעשות איזה סיבוב בבוקר לפני העבודה.

תגובה: תחביב? לפני 3 חודשים #152625

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל
רעיון מאוד מעניין זאב כחול! בעצם להתחיל מדברים קטנים, ולא גדולים. לבנות את זה לאט לאט. לנסות ולא להתחייב - כי זה סתם יכול לעצור ולעכב את ההתחלה של העשייה. והעיקר להיות עסוק בדברים מעניינים.

אולי באמת ייצא לך תחביב מכל הניסיונות האלו.

וגם אם לא - אתה תהיה עם הרבה ניסיונות שייתנו לך חוש יותר טוב למה אתה מתחבר בתחביבים ולמה אתה פחות. ואז יהיה יותר קל לחשוב על משהו חדש.

תודה על הרעיון!
ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן