הסיפור שלי מתחיל מגיל צעיר שם נחשפתי לראשונה לפורנוגרפיה ותכנים מיניים. זה היה מאוד מלהיב ולא ממש הבנתי שזה יכול להתפתח למקומות לא טובים. עם הזמן התחלתי להרגיש שזה חזק ממני וגם שאני מנסה להפסיק אני לא מצליח, ממש תקוע. הרבה זמן התמודדתי עם ההתמכרות לבד, היו רגעים ממש נמוכים שהרגשתי שאין תקווה ושאני בחיים לא אצליח, וזה הביא אותי לייאוש רב ותסכול. לשמחתי הגדולה נתקלתי בפרסומת של gye ולאט לאט התחלתי לקחת את הקורסים. למדתי על המקומות שבהם אני נופל, שזה בד"כ כאשר אני מאוד עייף או בלילה אם יש לידי מכשירי טלפון דלוקים, או שאני תחת השפעת אלכוהול. ועם הזמן הצלחתי לשים יותר גדרות. יש נפילות בדרך אבל עכשיו אני מרגיש יותר יציב ואני גם בשיא האישי שלי 275 ימים ! האמת שזה מרגש לחשוב על כל כך הרבה זמן ללא הפורנוגרפיה אחרי תקופה כל כך ארוכה שאני פשוט לא מצליח להפסיק.
רציתי לשתף שבימים האחרונים נהיה לי קצת יותר קשה. צפיתי באיזה סרט (סרט רגיל בקולנוע) שבאחת מהסצנות הראו אישה בלבוש לא צנוע. אני מרגיש שמאז יש לי הרבה יותר דחף, וכאילו משהו במנגנון הזה של ההתמכרות התעורר. אני מנסה להיות יותר פעיל בפורום ולהגיב לאנשים ואני מרגיש שזה מאוד עוזר לי, אבל חשבתי שיהיה נחמד גם לשתף על ההתמודדות שלי.
בנושא קצת אחר, אני נמצא בזוגיות כבר מספר שנים, וקורה לי שאני מתחיל לחשוב על בנות אחרות ולהמשך לבנות אחרות, ואני מרגיש שזה לפעמים קצת מרחיק אותי מבת הזוג שלי. אני יודע שזה דבר טבעי, ובסופו של דבר היצר מושך לכיוונים שלו אבל הייתי רוצה לעבוד על זה בצורה כלשהי.
אשמח לעצות, מחשבות, חיזוקים וכל מה שעולה לכם.