ברוכים הבאים, אורח

אותיות של כאב
(2 צופים) mose, (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: אותיות של כאב 13 צפיות

אותיות של כאב לפני 7 שעות, 38 דקות #154963

• אורי2
  • חבר חדש

אני כותב, האותיות הם הכלי היחיד שיש לי כדי להוציא מתוכי את עולמות הכאב.

עולמות עם אופי של תוהו, משמים, יפה מבחוץ ונעים אבל הכל מת מבפנים.

בעולמות הללו מתהלכים אנשים שהם איש אחד בגילאים שונים אבל כולם סוחבים איתם אותו כאב מת. 
המילה שהילד הסקרן שמע בכיתה הובילה אותו למראות הזויים, יפים, מענגים שאין במוחו של הקטן לסובלם. 
הנער שלא מצא ברית מתוקנת בתוכו ושקע באותם מראות סותרים של חיבורים מפורדים. 
הבחור שהשתנה אבל שקוע בהרגלים, גרסת הינקות לא עוזבת אותו מהר, והנפש כבר לבשה דפוס משלה. 
בעולמות הללו יש קולות, בכי, אכזבה, מיאוס, תחושת צביעות, חייתיות, השקפת עולם שלמה של עונג מקולקל. 
איך מחריבים עולמות כאלה?, אני לא יודע,
השיתוף מביא לדמעות
העצה לא עוזרת 
הרב מבין?
הפסיכולוג אומר שעברת תקיפה 
בשלב מסוים יש מגן של ציניות כלפי תוכניות גמילה, 
הפחד הכי גדול, שזה כבר חלק ממך, שאולי אתה גם כמו א** שפגשת אותו שם. 
יש אולי תקווה מסוימת, נדמה לי לפעמים שהלב הוא כמו מזבח שיש בו אש תמיד, משתוקקת מבקשת ולא חודלת, גם כשאתה חדלת כבר מזמן. 

תגובה: אותיות של כאב לפני 3 שעות, 8 דקות #154964

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 659 ימים
  • דירוג פלטיניום

וואו אחי כואב לקרוא את זה 
כמובן שאני מבין אותך מצויין ואת ההרגשה ששמו עליך אבן של 100 טון ואומרים לך תוריד אותה לבד…
אבל תדע אחי שדווקא מתוך השבר והשפל הכי עמוק מגיעים אל החופש ויש לך סיכוי. אני 
לא חשבתי שיהיה לי סיכוי ואמרתי לעצמי שאני לא הולך להתחתן ולהכיר אישה כי אני עם מחלה של סוטים, ודווקא מהידיעה הזאת הכואבת מאוד הגעתי אל החופש רק להיום… 
תקשיב אחי אתה לא מתייאש לנו יש אתה תלך לפי התכנית לטוס אל החופש ובכללי תמשיך לשתף פה. והקב״ה יוליך אותך לפי התוכניות שלו ותסמוך עליו שהוא כל יכול 
זה מה שיצא לי מהלב. שיהיה לך הצלחה רבה 
אוהב 

תגובה: אותיות של כאב לפני 2 שעות, 13 דקות #154965

אורי2 היקר
תודה על השיתוף
יש כאן באתר הרבה כלים, ויש את הפורום שבו אתה יכול לשתף את שאר החברים,
ממליץ לך להשתמש בזה ולהיעזר בזה ולהתקדם הלאה.
יש הרבה תקוה.

בהצלחה רבה
אוהב מאד

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן