ברוכים הבאים, אורח

לבד שוב לא יכול
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: לבד שוב לא יכול 34 צפיות

לבד שוב לא יכול לפני 4 ימים, 18 שעות #155969

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג פלטיניום

שלום חברים אהובים,
תקופה של חושך גדול שכלפי חוץ האור המשיך לזהור, החיים דוהרים ואני "על הסוס", אבל אותה התמכרות לסרטי "המבוגרים" מצאה את דרכה אלי פעם אחר פעם, כמעט ללא רצוני, זה פשוט הגיע אלי וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להישאב ולצפות ולצפות ולפצות וכמובן ללא יכולת להפסיק. 
אתגר עצום.
הייתי אומר שתקופה של פחות משנה שכמה שניסיתי להפסיק ולהעביר ממני את אפשרויות הצפיה, זה חזר אלי מכיוון אחר, בימים אחרים הייתי קורה לזה ברכה.
הגיע הזמן שדי, לא עוד. אמן.
ביום שישי האחרון אחרי המקווה בלי שהתנגבתי, רטוב וטהור ניגשתי אל ארון הקודש ונתתי לקב"ה את המילה שלי שעד ראש השנה אני לא נוגע באפשרות שלי לצפות. לא נוגע! אח"כ לחיזוק ההפקט לקחת את תיק הטלית והתפילין והתחייבתי שוב שעד ראש השנה (לפחות) אני לא נוגע באפשרות שלי לצפות. בינתיים בחסד ה' אלי ועם כוח הקבלה ליד ארון הקודש זה מחזיק מעמד. לא יודע איזה פנים יהיה לי לשוב לדבר אל אבא רחום אם אשבור את המילה שלי אחרי כזאת התחייבות מפוארת.
קצת לא לראות אחרי כל כך הרבה פעמים שכן, מה קרה? למה לא?
רוצה לחזור לכאן לקבל כוח ובחסד ה' שיזכה אותי גם לתת לאחרים.
תודה על האפשרות. אשמח לתגובות שארגיש ביחד.

תגובה: לבד שוב לא יכול לפני 4 ימים, 14 שעות #155976

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 22 ימים
  • חבר ותיק

לשמח בחלקי היקר,

אתה באמת לא לבד הלב שלי איתך ואני בטוח שיש עוד הרבה, קיבלת הארה טובה וחזקה משמים, ואני מאחל לך שתצליח לעמוד בקבלה הגדולה שלקחת על עצמך עד ראש השנה.
זה ממחיש שעד כמה שלא נהיה בפנים, הנפש והנשמה הטהורה שלנו תמיד תצוף והרצון להיות טהור כאילו לא היה כלום, להתחדש, להתרענן.

אבל מה שברור שהולכת להיות כאן מלחמה, דוקא בגלל שהתחייבת, נראה לי שכדאי לך לך להצטייד לגייס מילואים כוננות עורף וכו'. ומצד שני עולה לי עכשיו שבמלחמה יש הזדמנויות אפשר לרסק את חיזבאללה.. (רק שטרמפ לא יתערב..).

לילה טוב, הרבה מאד הצלחה!

תגובה: לבד שוב לא יכול לפני 4 ימים, 13 שעות #155978

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 22 ימים
  • חבר ותיק

אני מעתיק כאן קטע שכתבת בעבר:

ברוך השם מבחינת תאווה במחשב אני מצליח להיות ערני, עכשיו מתעוררת לי הבעיה ברחוב שם אי אפשר לברוח, בחורות ונשים בכל פינה - איך שומרים עיניים????? שמח על עליית המדרגה מבחינתי שזה ערנות ברחוב על פני המחשב. כמובן שגם וגם

אני מאד מתחבר לדברים האלו, אצלי זה עיקר הקושי, אפילו לא משיכה להסתכל כמו עצם ההתייחסות בלב.

תגובה: לבד שוב לא יכול לפני 3 ימים, 17 שעות #155987

• שמח בחלקי
  • דירוג פלטיניום
24 שעות מאז שחזרתי לפורום אחרי הפסקה ארוכה.
היום הייתי במקום בו הייתי לבד מאנשים ואילו הייתי רוצה, בכמה פעולות פשוטות והייתי צ'יק צ'ק נופל לג'ורה החמים והנעים לשעתו שהיה מביא איתו הרבה עוגמת נפש אחר כך.
חסד ה' ורחמים גדולים ואני בטוח שזה גם קשור לתוספת כח שקיבלתי מהחזרה לפורום - לא נגעתי באפשרות שלי ליפול.
יצאתי שמח.
רוצה להמשיך כל יום את החסד הזה. השכל יודע שהכי טוב בלי, ההתמכרות גם רוצה לאכול. המזון של ההתגברות טעים יותר בחיים האמיתיים

תגובה: לבד שוב לא יכול לפני 2 ימים, 3 שעות #156003

• שמח בחלקי
  • דירוג פלטיניום

אני שומר על נקיות מטעמים אגואיסטים. אם לא היה לי אינטרסים שרווח הנקיות היה עולה על הפסד הנפילה, לא ברור בכלל שהייתי נשמר מליפול.
הנקיות נותנת לי מצב רוח טוב, תחושת זרימה, ביטחון עצמי מוגבר מול אנשים, העצמי הפנימי שלי בא לידי ביטוי באופן חד יותר, מרגיש יותר בטוח בפעולות שונות, מסתכל למשפחה שלי בעיניים בלי להרגיש גועל מתוכי.
האינטרס הוא ברור, ואף על פי כן, אין ביטוח. רגע של חולשה ובשניה אחת אני חוזר לטבול בג'ורה עד לקימה מחדש...

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן