הגעתי היום לתובנה מסוימת והייתי מעוניין לשתף את חברי הפורום למרות שאני בטוח שאתם הבנתם את זה כבר מזמן
האזנתי היום לאחד החברים בקבוצה הטלפונית ופתאום נפל לי האסימון
היתה לי טעות כל הזמן
כשהייתי רואה אדם אלכוהוליסט שיכור הייתי מבין שהוא אדם חולה ולא שולט בעצמו ובזמן השכרות הוא לא מודע למה שקורה איתו והשתיה שולטת בו כך שהוא לא יכול להתנתק מזה
אותו דבר גבי אדם שנוטל סמים הוא לא בשפיות הוא לא שולט על עצמו לא שייך לדבר איתו שיפסיק כי אין עם מי לדבר
אבל אני אמנם אני מכור לתאווה ואני לא יכול להתנתק מזה אבל אני אדם נורמלי שפוי שאפשר לדבר איתו אז איפה הבעיה אצלי שאני לא מצליח להתנתק מהתאווה הזו אני הרי לא שיכור ולא מסומם
עד שנפל לי האסימון היום שאני לא שפוי ואני שיכור ומסומם בנושא הזה ולא שייך לדבר איתי על זה כי אני חולה, אני חולה שאיבד את ההכרה וכמה שידברו איתו זה לא יעזור הוא בלי הכרה הוא לא שומע ולא מקשיב
כן חברים, אני נראה נורמלי כלפי חוץ אדם מצליח אדם שמטפל באנשים אחרים שהוציא אנשים מהתמכרויות ומכפייתיות ומדכאונות אבל זה רק כלפי חוץ בפנים אני חולה אנוש....
(זה מעניין שברגע שהגעתי לתובנה הזו פתאום נהיה לי כוח להתמודד כאילו הבנתי עם מה יש לי להתמודד עד עכשיו לא הבנתי נגד מה אני נלחם עכשיו אני יודע....)