אחי היקר!
אני כותב לך כאן משהו שכתבתי מקודם לאחד מהחברים כאן.
דּוֹדִי יָרַד לְגַנּוֹ, לַעֲרֻגוֹת הַבֹּשֶׂם לִרְעוֹת, בַּגַּנִּים, וְלִלְקֹט, שׁוֹשַׁנִּים.
על הפסוק הזה דרשו חז"ל שהקב"ה לפעמים בוחר להעמיס על הצדיקים (השושנים) את התיקון של העולם.
אני חושב שאתה השושנה שאלוקים בחר, ועל ידי הנסיונות העל אנושיים שאתה עובר, הנפילות, החיזוקים, ושוב נפילות, אתה מתקן וסולל את הדרך ליהודים אחרים.
תבין, לא על כל אחד אבא שבשמיים יכול לסמוך שאחרי קריסה טוטאלית הוא יתחיל מחדש כמו אריה! עליך הוא סומך! אתה קיבלת את השליחות!
אני קורא לזה חייל קומנדו. אתה אחד מקומץ חיילים שנלחמים באוייב בצורה ייחודית, כל הצלחה שלך מול היצר זה V ענק בשמים! המשימה הצליחה...
והופ! אתה נשלח למשימה חדשה - נפילה חדשה - מתחילים מחדש מאפס, הרי אפשר לסמוך עליך שתנצח שוב במשימה החדשה...
עם ישראל צריך להשלים תיקון מסויים. אין ספק שהנשמה ירדה לעולם כדי להוציא משהו יקר מתוך העולם השפל הזה, מתוך הבוץ והרפש... אחרת היינו נשארים תחת כסא הכבוד!
יש חיילים מיחדים בצבא ה' שנשלחים לפעולות מיוחדות מאחורי קווי האוייב, הם נזרקים עמוק לתוך הבוץ והרפש, מוציאים מתוכו את ה.... (צונזר - סוד צבאי)... וחוזרים בשלום הביתה.
אחי היקר!
אל תתיאש מה' תבקש ! קיבלת כוחות אדירים ועם זה שליחות אדירה ! אתה מתקן בכל נפילה ועליה שלך תיקונים חדשים ונפלאים !
כל נפילה היא מדרגה חדשה, אתה לא חוזר לאפס כל פעם...
אתה השושנה - דּוֹדִי יָרַד לְגַנּוֹ, לַעֲרֻגוֹת הַבֹּשֶׂם--לִרְעוֹת, בַּגַּנִּים, וְלִלְקֹט, שׁוֹשַׁנִּים.
המילים נעתקות מהפה !
אסיים בברכת ומנותר קנקנים נעשה נס ל"שושנים"... ה' יזכנו לניסים גלויים ולנקיות מוחלטת...
ערב נהדר, ותודה על הקריאה.