שלום לכולם!
אני מכור לתאווה. אני מלא בעצמי, רק אני אני ואני. אגו, כבוד, רצון לכוח, רצון להיות נאהב, רצון לשלוט, טינה, כעס ועצב. מיום ליום אני מגלה עוד ועוד דברים בנפשי שמניעים אותי והורסים את חיי ומובילים אותי ישירות לתאווה.
היום אני נקי 19 ימים בזכות ה'.
היום ה' רצה להראות לי עוד מחולשות נפשי. היה לי היום אירוע מאוד משמעותי בשבילי בתנועת נוער. ציפיתי שיבוא מספר מסויים של אנשים, אבל הם פשוט הבריזו. באו באיחור רציני ואחרי הרבה מאמצים רק שניים. נפגעתי עד עמקי נשמתי! הרגשתי נבגד. חשתי טינה עצומה, כעס ועצב. רציתי לבכות, אבל לצערי אני לא מסוגל לבכות, לא בכיתי כבר כמה שנים. זה חלק מההדחקה שלי, אני לא מראה רגשות, אני מדחיק את הכול לתאווה.
בנוסף לכל זה, הרגשתי שזה יפגע בכבודי. אני כל כך מלא מעצמי שזה מה שעניין אותי.
בנוסף לכל זה, יש אדם שאני כבר שנים לא מסתדר איתו ושנים פוגע בי פעם אחר פעם. גם אני פגעתי בו, אבל אני באמת משתדל להמנע מכך ולכן ניתקתי איתו מגע ככל שיכולתי. זה עזר לי מאוד. אבל עדיין, הרבה פעמים אחרי מפגש איתו הייתי חש רגשות נוראיים שגרמו לי לברוח לתאווה. אם כל זה לא מספיק, אותו אדם הוא אישה והיא גם לא מתלבשת בצורה הצנועה ביותר, כך שלא פעם נפלתי גם בגלל זה. ואם כל זה לא מספיק, הייתי גם נופל במתכוון פעמים רבות תוך מחשבה עליה במין תחושת נקמה.
ב"ה, אני היום כבר לא שם, אומנם לא רחוק משם, אבל לא שם. ובכל זאת, כל מפגש איתה מסוכן בעבורי. אם אני נמנע בהסתכלות, אני עדיין יכול להיות חשוף לפגיעות. הרבה פעמים זה עובר בשלום, אבל הרבה פעמים לא. היום לדוגמה, זה לא עבר בשלום. היא פגעה בי, לפי הרגשתי, במתכוון. אמרה לי דברים מאוד פוגעים, העליבה אותי.
הכבוד שלי הושפל. לא הגבתי. נפגעתי, הרגשתי כעס עצום.
עכשיו, אחרי זה, אני יכול להסתכל על המקרה ולראות גם המון נקודות חיוביות, ללמד עליה הרבה זכות ולהתפלל עליה, כמו שהספונסר שלי לימד אותי.
ידעתי שכל מה שאני רוצה זה לברוח וממש לא לדבר עם הספונסר, לכן הבנתי שאני מאוד מאוד רוצה לדבר עם הספונסר.
אך לצערי הרב לא הייתה לי אפשרות לדבר איתו. ניסיתי להיכנע, להגיד (ולשיר) את תפילת השלווה ולשתף בפורום והרגשות פחתו.
אני מודה לה' על כך שהכל עבר בשלום. אני מודה לה' שהראה לי בבום גדול את החולשות שלי, שאני אבין מה אני צריך לתקן (למרות שאני עוד רחוק מצעד 4...).
אני מקווה שמחר אצליח לדבר עם הספונסר ולעבוד איתו על אותן בעיות ולהשתתף בקבוצה החדשה.
תודה לכולם!