1. הוא מהיר ואני עובד איתו מצוין
2. העצה שכתבת, אכן נכונה היא במקרה ולמשל יש שעות בהם יש פיקוח כגון אישה ילדים ואז תוכל להיות במצב יותר פתוח (אם כי פתוח לגמרי אסור מבחינת הילדים וכו'), ובשעות בהן אתה מפחד אם זה יהיה פתוח, תהיה יותר מוגבל, אבל צריך תמיד לזכור שהתזמון-נטו היא דבר שאתה יכול לשנות ולכן צריך שיהיה איזשהו קוד וכדו' שלא תוכל לשנותו לבד ללא חבר שמבין ענין, ולא שתוכל להגיד לו מחר יענקל תפתח לי לכמה שעות כי אני צריך את הבנק, כי אם כך והוא לא יבין תוכל ליפול, חבר שמבין ענין יבין שלבנק אתה לא צריך לפתוח כי הוא כבר ממילא פתוח.
בד"א יש תוכנות פיקוח ללא שייכות לסינון הם מעבירים דוח לחבר על הגלישות שביצעת וכך לא תרצה אפילו לגלוש למקומות לא ראויים. (כמו תוכנית WEBCHAVER).
הכי נכון הוא לזרוק את האינטרנט לגמרי, אך אם אתה צריך אותו לצרכי עבודה וכדו' שאז יש היתר להחזיקו (ומי מבינינו לא מבין את האיסור של הרבנים - אם הם היו יודעים את ההרס שהוא מביא הם היו אוסרים אותו אף לצרכי עבודה), הכי נכון שיהיה על הרמה הכי בטיחותית שאפשר - כי ברימון/אתרוג אף כשהוא ברמה הכי גבוהה עדיין כל האתרים הנצרכים לצרכי עבודה רגילה פתוחים, ותמיד אם צריכים לאתר מסויים לעבודה מסויימת ניתן לפנות אליהם שהם יפתחו אותו.