אני כבר נמצא בתקופת החלמה יפה(195 יום בחסד אלוקי) מנחה קבוצה טלפונית, ספונסר, מרגיש ממש אחד מהמחלימים. אני טופח לעצמי על השכם מרוב שאני מושלם. אז זהו, שאני כנראה לא כל כך מושלם... בימים האחרונים התחלתי להרגיש התדרדרות במצבי, פחות חיבור לאלוקים ולצעדים ויותר מחשבות של ריכוז עצמי. מחשבות והרהורים של התאווה התחילו להתעורר לי בימים האחרונים ואני לא שמתי לב בכלל לנורת האזעקה האדומה נדלקת בגאון. המשכתי להתדרדר. בשעתיים האחרונות דיברתי עם 4 חברים ואז הגעתי למחשב, והנה אני בפורום של שמור עיניך. לא יודע איך, שנייה לפני זה אני מדבר עם הספונסר על החלמה, אני פתאום מגלה את עצמי משוטט ומחפש תאווה(לא פורנו, אפילו לא תמונות, אלא משהו "לרענן" את התאווה).איך זה קרה?! אני חסר אונים מול עצמי. אחרי איזה 5 דקות, ה' שלח לי ישועה. פתאום קלטתי מה אני עושה ואמרתי לעצמי: "מה לעזאזל אני עושה?! אני לא רוצה לעשות את זה!!! אחרי דקה בערך שהמשכתי, הפסקתי ירדתי על הברכיים ודיברתי עם הקב"ה. התחננתי אליו שיעזור לי.עשיתי את צעד 1 את 3 והבנתי שאני חייב להתקשר לחבר. התקשרתי ודיברתי איתו והבנתי איתו ביחד שפשוט לא משנה כמה זמן אני נקי, אני יכול ליפול בכל רגע! אני חייב לעשות את הצעדים אם ברצוני לחיות! באמת שאני לא רוצה ליפול, ואני בכל זאת מגיע לשם! אני פשוט מכור וחולה ומשוגע, ועד שאני לא יפנים את זה באמת, אני לא אחזיק מעמד. ה' עשה לי נס והשאיר אותי נקי למרות שהייתי כפסע מהמוות.
אלוקים!! תעזור לי! אני רוצה להיות קרוב ומחובר אליך באמת! אני מוסר לך את חיי!