אדם יקר, כרגיל פרטת על המיתרים כוירטואוז אמיתי. תודה. קיבלתי את הסכמתך מאחרי הקלעים לפנייה אישית כאן, הנני תקווה שיהיו הדברים לתועלת.
שמחתי מאוד לקרוא את מה שכתבת. ביד אמן תיארת מה שחשתי אני ורבים מאלו שהיו שם וחשת גם אתה, ועוד דרך הטלפון, אין ספק שניחנת בנפש מרוממת.
בה בעת צרבת את ליבי. דמעתי מכאב בגינך. נשכתי את שפתיי בחוזקה כהרגשתי את תיסכולך נוכח כבליך המונעים ממך להשתתף, פיזית. שהרי מי שנוכח כל כך מרחוק יהיה נוכח שבעתיים לכשיתייצב בגפו.
לא יכולתי להתפעל מהמילים המרגשות שלך כי הרגשתי שזה יהיה כמו היתוש שנח מעמל יומו ממול לזבוב המרקד ממולו, הוא התפעל ממש מהתנועות המעגליות של הזבוב ותמה היאך יש לו עוד כח לרקוד בסוף היום, רק כשהתקרב הוא זיהה את קורי העכביש מלפפים את הזבוב...
מה שנדמה היה ממרחק כריקוד לא היה אלא נסיון נואש להסיר את קורי המוות.
-----
וביחס לאשתך, איני מכיר אותה, אבל 'הלפתע' הזה שלה, זקף אצלי בבית 4 גבות. התחושה של המים הצוננים שנחתו מצידה עליך גרמו לי לחשוב אולי יש כאן משהו מעבר.
לי לא נשמע שאישה יודעת ותומכת מגישה כתף קרה פתאום סתם, לא סביר שהיא פיתחה יש מאין סטיגמה לא טובה עליך או על נותן המסר, סביר שאטעה אבל שווה בדיקה - אולי היא בסך הכל מתוסכלת?
אולי היא שנתנה מעצמה כל כך הרבה, תמכה בלי גבול, ראתה לא פעם את ההתרגשות העצומה שלך בציוני דרך מאז הגעת לשמור עינך ושמחה איתך כלכך והתאכזבה פעם אחר פעם, פתאום אומרת לעצמה - נו, עוד פעם הוא מתרגש. אך מה זה עוזר לי?
מה זה יתן לבעל שלי הלאה, הרי השינוי לא פורץ החוצה... הוא עדיין כבול... 'רוקד'...
מהנסיון שלנו יתכן מאוד שזהו חוסר האונים שלה. לא סטיגמה רעה.
בהחלמה.