ב"ה 28 יום בלי לפגום בעיניים ובברית אבל ביצר תקף אותי כל היום במחשבות של ניאוף באמצע התפילה בלימוד ואיפשהו כבר נכנעתי במחשבה כבר הסכמתי איתו שאני אחטא אבל בלי אינטרנט בלי פורנו עשיתי איתו פשרה ובשיא האש של היצר הרע כבר ראיתי את עצמי איך שאני כותב לכם שנפלתי שוב פעם כרגיל וכו התחילו לבוא לי מחשבות של לא חבל החזקתי 28 יום רצוף בלי אינטרנט בלי להוציא טיפה ביום בלילה יושן ער כלום לא חבל עד שהגעתי לכאן עכשיו להתחיל עוד הפעם לספור את הימים עוד הפעם להכנס לדיכאון ולנחם את עצמי שאין יאוש ויש עוד תקוה להמשיך עוד בשקר ובדמיון של עצמי התחלתי לנשום קצת לאט להרגע ובשיא הרתחה של היצר הרע קמתי מהמיטה והלוואי שהייתי יכול לתאר לכם במילים איזו הרגשה של שמחה וכח קבלתי אתם מכירים את זה שהפלאפון עומד להכבות כל רגע ואז אתה מחבר את המטען ונדלק האור והוא חוזר לחיים בדיוק אותו דבר בשיא החושך והבלבול של היצר פתאום הרגשה של שמחה והתלהבות כאילו לא קרה כלום זה פשוט לא להאמין איזה טוב השם
המוסר שאני לקחתי מזה שהשם סך הכל רצה להזכיר לי שלא להעלות על דעתי שאני נקי עד עכשיו בגלל שאני חזק וניצחתי עד עכשיו את היצר הוא ממש הראה לי שאם הוא נותן לו רשות הוא פשוט עושה איתי מה שהוא רוצה ואם יש איזו סיבה בעולם שאני עדיין נקי זה רק בגלל שהקדוש ברוך הוא ישתבח שמו לעד הוא מלך רחמן אב הרחמים שהגדיל עליי חסדו והציל נפשי משאול תחתיה אז מה שנשאר לי זה רק להגיד תודה