אני מאד מאד מזדהה איתך בתחושה הנוראית והמדכאת הזו, אני אישית חווית אותה מספר פעמים בחודשים האחרונים לאחר נפילות כואבות, וכמו שאתה מתאר, חסרות טעם ממש כמו התיאור שלך, כי תוך כדי השימוש אני מודע לכמה אני מתנתק מאלוקים, אבל מצד שני גם בלי יכולת להפסיק.
אני רוצה לומר לך משפט ששמעתי מחבר ששהה בחג הפסח בצרפת ושמע את הדברים מחבר SA בקבוצה בצרפת.
להלן הציטוט:
"אני חב את כל חיי לתאווה שלי, כך אותו חבר מצרפת, אני לא שונא אותה אלא בדיוק להפך, אני מאד אוהב את התאווה שלי, בלי התאווה סביר להניח שלא היתה לי כל דרך להתמודד עם החיים ואז הייתי פשוט מתאבד, (בלי התכנית, כמובן), לפני התכנית התאווה נתנה לי כלים לברוח מהחיים, והיום התאווה נותנת לי כלים, או יותר נכון גורמת לי להתחבר לאלוקים"
בספרות זה כתוב בלשון יותר מתומצתת: "עד שלא קיבלתי את הסקסוהוליזם שלי לא יכולתי להישאר מפוכח"
אחי היקר והאהוב, אני יודע שזה לא קל, אבל זה מה שאלוקים שאוהב אותנו רוצה מאיתנו, שנקבל את התאווה שלנו, שנאהב אותה, הוא רצה אותי סקסוהוליסט כי זה מה שהוא החליט בשבילי, ורק כך נוכל ביחד לפנות למקור האור, רק להיום, שימלא אותנו במקום לפנות אל התאווה...