אהלן חברים ! אני כאן בערך מחג פורים ועדיין מתלבט אם אני שייך להגדרה של "מכור".
ת'אמת שהגעתי לפה ישר רציתי ספונסר , רציתי אצלי ישר את כל הספרים ( לבן גדול וכו') במייל , עברתי על כל ההודעות ות'אמת בהתחלה "נדלקתי" . לכ"כ הרבה דברים התחברתי -"חוסר בקבלה עצמית" טינות, כעסים, רצון להרשים אנשים אחרים , רצון למלאות את החור הגדול שבי בתאווה , לברוח מהתמודדויות. "נדלקתי". קראתי את כל הספר הלבן והגדול. הרגשתי על הגל, היה לי ספונסר , אני יודע את תפילת השלווה בע"פ ומאוד התאים לי תפילת השלווה - כי אצלי אין שלווה , יש רדיפה, יש לחץ כל הזמן.
אבל אז הגיע הגל של התאווה ושום ידע בעולם לא עזר לי, הפוך- אני לוקח את הידע ומעוות אותו , אני אומר לעצמי "תקבל את עצמך , אתה גולש , תהנה מזה" ונפלתי.
אח"כ הלכתי לקבוצות, זה נתן לי המון אנרגיה, אנשים חושפים את הפגמים שלהם, מדברים על הכאב על התאווה.
אבל אז גם הגיע הרגע להודות ש"אבדתי שליטה על חיי" או אפילו גם על "התאווה" - אבל אני לא מרגיש איבוד שליטה על חיי!!!. אני בחור די מצליח, למרות שאני לא סובל את עצמי, ויש לי המון פחדים וחרדות אבל בגדול אני עובד, לומד, שולט בחיי, אז מה עכשיו איבדתי שליטה??? , ועוד יאללה להגיד על עצמי שאני "חולה" - פה אמרתי עד כאן שום חולה ושום בטיח! עזבתי
**********************************************************************************************************
לאחרונה , אני רוצה לחזור, התנתקתי קצת מהתוכנית , מהספונסר ולא רציתי לשמוע על "שמור עיניך", אלו היו ימים עמוסים - עבדתי למדתי הייתי עם חברים.
כרגע אני בתקופת מבחנים , חזרתי לבית - תרתי משמע-
כל החיים שלי אני בורח- מעצמי, מהמשפחה שלי, מהכאב שלי, מהפחדים שלי. אני מחסה אותם במלא עבודה או אפילו התנדבויות עם ילדים נכים, העיקר לא להיות משועמם עם עצמי לרגע , רק לעבוד, רק ללמוד , לשים מוזיקה, ללכת לשבת לחבר, לברוח מהבית.
שמתי לב , שסתם מסצנות לא כ"כ מרגשות אני מתחיל לבכות.
פתאום גלשתי יותר כי אני בבית , ( תקופת מבחנים ) בזמן שלפני זה "כאלו" היה לי טוב -
זה ממש לשים מוזיקה רועשת שהתינוק שלך בוכה, מתי שהוא המוזיקה הולכת ונחלשת ואז שומעים את התינוק בוכה.
כואב לי , אני מרגיש כ"כ דפוק עם החיים שלי. ריגשית.
למדתי שזה שאני שולט בחוץ לא אומר שאני שולט מבפנים. יש לי כשרון משחק, יש לי הרבה מסכות. זה שפוט מדהים שאין לי שום חבר שיודע על כאבי, כולם חושבים שאני רגיל -בלי בעיות , שמח, מצחיק, אדם עמוס.
***********************************************************************************************************
אני עכשיו רוצה להתחיל מחדש להיכנס לתוכנית . מי ייתן וה' ייתן לי כוח להישאר פה ולעבוד את התוכנית.