שלום לך רק שמח היקר,
האמת, יש לי רשימה מרשימה של עצות רעיונות טיפים וטריקים עבורך, איך לשמור על נקיות לסוף שבוע הקרוב.
(קח את סכום הכסף שנדרת ותסתובב איתו כל הזמן ביד. שים תזכורת בפלאפון לכל שעה. גומי על היד לתזכורת. תקבל על עצמך לא לגעת במחשב בכלל גם לא לאתרי חדשות תמימים. גרור את המחשב למרכז הבית. שים תמונה של הרב שלך מול המחשב. תן שקל לצדקה כל פעם לפני שאתה נכנס לחדר שבו המחשב. ועוד ועוד ועוד...)
הנושא הוא, שאם אני מכור כלום לא יעזור!!!
המכור איבד את כח הרצון. הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה ומה יקרה אבל הידע הזה לא עוזר לו בגרוש.
האם יעזור למכור להימורים להבטיח כסף לצדקה? זו מחלה, השכל לא יותר חזק מהמחלה הגופנית של המכור. עיין במייל היומי של היום = שלשול.
גם אם תקיים את כל העצות ועוד אלף, הרי ברגע האמת יכולה לצוץ תמונה של ... מתוך מגזין האופנה של מוסף שבת. ואז הניצוץ ידליק את חבית החומר נפץ. איזה גדרים וסייגים יעזרו למכור בהתקף תאווה?
ולכן כיום אני לא משקיע במלחמה נגד הנסיונות. לא נכנס לקרב על התאווה. אני בסוף יפסיד. וגם אם אצליח בסוף שבוע הזה, הצום הזה יכניס אותי לכזו מצוקה שהלחץ המצטבר יתפוצץ לי בפרצוף. וכשהר הגעש מתפרץ... הוא רוצה פיצוי גם על הסוף שבוע של הצום...
הפיתרון היחידי שעובד לי היום, זה לדעת מראש שאין לי סיכוי!!! אולי אחזיק יום אולי חודש. אבל אין לי סיכוי במערכה על חיי. אבדה לי השליטה על חיי.
כשאני על הקרשים, יודע שהקרב אבוד, נכנע, רק אז אני פונה באמת לאבא אוהב. ומבקש ומתחנן ממנו שישאיר אותי שפוי, שירחם עלי, שישאיר אותי נקי רק להיום.
כשמתחננים הוא נותן. והפלא הוא שהוא לוקח את האובססיה. זה לא צום. זו שפיות ומפוכחות שרק אלוקים אוהב כל יכול מסוגל להעניק למכור כמוני. זו מתנה.
בהחלמה
שבת שלום וסופשבוע נקי
אוהב
הושיעה נא