תסכול, זה המילה שיש לי לומר בפתח הפוסט הנוכחי.
לא רוצה לייאש אף אחד, זאת תוכנית שעובדת! בדוק ומנוסה, אבל הפאשלות שלי מוציאות אותי מדעתי!
אני נראה חיצונית כ'חברמן' זורם עם כולם, חברותי ושאר ירקות. אבל בפנים מדובר בבנאדם בודד מאד, שמכור לבדידות.
יום שישי זה קרה, שוב פעם התכנסתי בעצמי, חזרה לפנטזיות, וזהו. אחד החברים אמר לי פעם 'במקום שיש אגו אין א-לוהים' וככה בדיוק אני הרגשתי ואני עדיין מרגיש.
כל עוד אני מכונס בעצמי, חושב רק על עצמי, מנסה להראות טוב ומחלים, לא יעזור שאני יצעק לאלוקים 'עזור לי' גם לא להגיד את המילים הנפלאות 'אני חסר אונים, אני לא יכול לבד' זה פשוט לא עובד. צריך כיסוי למילים האלו.
אם הייתי מרגיש חוסר אונים אמיתי ביום שישי, מבין ומרגיש שאני לא יכול לבד, אז למה לעזאזל לא הרמתי טלפון?! אני הרי מאמין באמונה שלימה שיש אנשים שיקבלו אותי איך שאני וישמחו לעזור, יש לי בפלאפון רשימה שלי יותר מ60 חברים בתכנית(!!) למה לא להתקשר ולהגיד 'אחשלי, אני זקוק לעזרתך'.
זהו, ביום שישי השתמשתי שוב, התאווה הזאת גדולה עלי, אני לא יכול לבד, וצריך עזרה.
לא מובן מאליו לחלוטין אבל אני נקי היום יומיים. ביומיים האלו כל פעם שאני מנסה לדבר עם אלוקים זה הולך למקומות של תיסכול, ייאוש ודמעות בעיניים.
מקווה מאד לא להכנס לאשמה עצמית הידועה(שצועקת כאן מכל מילה..) לאסוף את השברים, להצמד לכללים ולזכות לעוד יום נקי אחד נוסף.
תודה חברים שאתם איתי בדרך, תודה על זה שיש מקום לפרוק קצת את הרגשות של שישי שבת..
לסיום, אשמח מאד להיות בקשר עם חברים כמוני שמנסים לעלות עם קשיים בדרך - איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק!