שלום לך אלף בית חבר יקר,
אינני יודע אם הבעיה היא במקווה. לא בטוח שאם תפסיק ללכת למקווה האוננות תיפסק. אולי כדאי לך לעשות שבוע של מבחן?..
בדרך כלל התאווה אצלי באה לפצות על משהו בפנים, ולכן לא יעזור לי פתרונות חיצוניים, אלא אני חייב שינוי בגישה.
מאז שבאתי לשמור עינך לפני שנה, מצאתי מקום שמציע שינוי גישה, גישה רוחנית לחיים נפלאים קרובים יותר לה' חיים אמיתיים!
אציע לך לשאול את עצמך בכנות, האם אתה באמת באמת רוצה להפסיק? ואם כן מה אתה מוכן לעשות בשביל זה?
אתה נמצא כאן באתרא קדישא הדין עוד הרבה הרבה לפני שאני באתי לכאן. אין סיבה שמה שעובד לי לא יעבוד גם לך.
האם אתה שומע את הקבוצות הטלפוניות?
מנסיון רב עולה שמי שמכור לתאווה לא יכול להחלים לבד.
תצטרך לשאול את עצמך בכנות האם אתה מכור לתאווה? האם אתה שולט על זה או שזה שולט עליך?? האם אתה חסר אונים?
אם תגיע למסקנה שאתה מכור, עליך לדעת שהדברים לא מסתדרים מעצמם. להפך, זו מחלה ממאירה שהולכת ומחריפה, "מחלת העוד"... היא לא תשבע.
בשביל זה אני כאן מנסה להתחבר לכמה שיותר חברים. כי בלי החברים אני גמור.
אני אישית במקרה כמו שלך עם המקווה, הייתי מתקשר לחבר לפני הכניסה למקווה, מספר לו את תחושותי ומודה שאני חסר אונים מול התאווה במקווה. מקבל על עצמי להימנע ל10 דקות בלבד מהתאווה, ולהבטיח להתקשר חזרה תוך 10 דקות. זה נקרא בשפת התכנית לפתוח מעגל. המודעות הזו עוזרת לנו לשמור על שפיות וממילא נקיות.
בהחלמה
אוהב,
הושיעה