בס"ד
שלום,
אני לא ראיתי שציינו את זה,אבל במידה ואתה מיתכוון שאי אפשר להפסיק כלל במידה והייתה פוגם הרבה ולמשך זמן ממושך,אז אני אומר לך שאפשר כי אני הפסקתי כבר כשנתיים,ואני לא רואה את עצמי חוזר לזה.
אבל אני לא זכיתי להכיר את התוכנית לפני שהפסקתי,אצלי זה היה תלויי בהרבה מסירות נפש,לעשות דברים שהיו לי מאד קשים כדיי למנוע כל אפשרות לגישה קלה לאינטרנט פרוץ,לא שהחסימה אצלי 100% אני עדיין יכול לעבור אותה אבל היא עושה חיים קשים וזה מספיק,זה ורצון חד משמעי להפסיק ולשם כך להתבונן באמת למה אני עושה זאת והאם התאווה אכן מספקת את מה שאני מחפש בה,זו היא הדרך שלי ולקח לי יותר מחמש שנים להגיע לזה,ובדרך ללא כניעה להשם שאני הגעתי אליה דרך דיבור עם השם קבוע בשפה שלי כמו שייעץ רבי נחמן בפרט בזמנים קשים,והכי חשוב שלא נתתי לעצמי להתעצב או להרגיש רע עם עצמי כל פעם שנפלתי ,אלא שזה תהליך ולא מבקשים ממך לנצח במכה אחת,בהתחלה זה אפילו לא מתבטא במעשה אלא בחוסר רצון לעשות את העברה ושם גם אתה מבין כמה אתה מכור שאף על פי שאתה ממש לא רוצה אתה מוצא עצמך אנוס לכך,לאחר מיכן אתה מצליח לעמוד קצת זמן בלי ושוב מתרסק אפילו יותר עמוק,והכל ניראה שחור,לאחר מכן לתקופות יותר ארוכות והנפילה שם מרה יותר מכל שאתה מתחיל להאמין שניצחתה ואז אתה רואה כמה כשה אותה תאווה מתעוררת אתה חסר ישע,אך כל זאת להביא אותך לכניעה,ואז אתה צריך לעשות מהלכים קשים כדיי לשמר את עצמך שלא מתוק הקלות ליפול בזה תתפתה וכאן באים ההחלטות הקשות ומסירות נפש ואז אתה מרגיש שיחרור,ואתה כבר לא נימשך לזה כבעבר וזה אפילו לא ממש מעניין אותך,ואז עובדים על שמירת המחשבה ואז לא ליפול בקרי ויהי רצון שנעלה מעלה מעלה.
ואם תאמר אני יוצא דופן וגם הריי לא הלכתי ממש בדרך של האתר הרבה אחרים כמוך שהרגישו כמוך והיו ואוליי עדיין כאן באתר פשוט לא ציינו זאת כבר אינם נופלים בתאווה כבר שנים,אצלם אוליי זה פחות ניכר כהחלמה כי הם תמיד מדברים על לנצח רק להיום וכו' אך הם אכן ניצחו,והם כרגע רק בבחינת אשרי אדם מפחד תמיד..
והם אינם שונים ממך וחלקם אני בטוח שהיו במצב אפילו חמור משלך,אז אל תתיאש,וגם אם התייאשת דע שאין יאוש בעולם כלל,שהריי כל המציאות של יאוש הוא אשליה,הנה עכשיו קום והמשך להילחם וראה כייצד הייאוש מעולם לא היה שם,הניצחון על הייצר הוא לעולם לא לעזוב את כליי מלחמתך אלא להמשיך להתפלל ולהילחם ובסוף השם מושיעה אותנו ונותן בנו כח לנצח.
בהצלחה!