מצטרף בהתלהבות לדברי שמואל.
היה כנס מדהים ימבה של החלמה. לא התחדש לי אינפורמציה. התחדש לי המון כוח וחיבור. לחברים ממילא לעצמי ממילא לאלוקים.
אני רוצה ברשותכם לשתף מה הכי תפס אותי בערב.
ישבנו שם כ100 אנשים. מתוכם היו כמה "כרישי החלמה" "זאבי נקיון" אריות שפיות", תותחים!!! בכל כנס אחר בעולם התותחים של התחום מקבלים כבוד הוקרה תהודה. אתמול, נאדה!
ישב לו החבר ... מכונס בחיוך בתוך ד' אמותיו. הוא כבר לא מנסה לבלוע את העולם.
ממולו ישב החבר ... עם ... שנות החלמה. זה לא מילא את האולם.
הכנס ממש היה בסימן של עקרונות לפני אישיות. לא היו פוליטיקות. למרות שבקלות היה ניתן לשפוט, למצוא הבדלים בין לבין... זה לא היה שם. רק רצון כנה לחיבור ולהחלמה.
האם מנהל האירוע קיבל הוקרה כאדם אישי? האם המנחה בלט? האם אמרו תודה למישהו ספציפי חוץ מאלוקים? (וכמובן יחזקאל
שעצם האישיות שלו זה עיקרון!)
והתשובה שלי היא לא. לא היו שם בייגאלאך. רק פשטות וקבלה של המציאות. הכלה של כל חבר.
היכן היו מחיאות הכפיים הכי סוערות? שלום שמי ... ואני נקי 6 שעות. אוהבים אותך.
בכל כנס אחר בעולם יש מדדים לבדוק את רמת ההצלחה של הכנס. לפי תרומות, הרשמה, פידבקים, תחושה בקהל, וכו'. אצלנו זה לא כך.
היה מסר בסקייפ. סופר מחלים. האולם החשיך והפרוזקטור האיר על הקיר.
אני עמדתי בצל ונייעסתי עם כל מיני חברים. הסמול טוק הזה גם הוא חלק מההצלחה של הערב. אנחנו לעולם לא יודעים איזה משפט פגע...
אז תודה לבורא עולם שמשרה את שכינתו בתוכנו. שעושה השלום במרומיו הוא זה שעושה שלום עלינו. ונתפלל שהשלום הזה יאחד שוב את כל ישראל. ואמרו אמן.
תודה רבה אישית מקרב לב לכל המארגנים, המסייעים, אלה שבאו, אלה שרצו לבוא, אלה שנגשו אלי וחיזקו אותי, אלה שהיו מוכנים להקשיב לי, אלה שהחליפו איתי מספרים, אלה אמרו לי אוהבים אותך...
אוהב אותכם חזרה
הושיעה