חברים יקרים.
אני בטוח שהנושא נדוש מאוד כאן בפורום, ובטח תוקתקו מקשים רבים ונשפכו נהרות של דיו על נושא זה, אבל הרגשתי שאני חייב לכתוב על הנושא בשביל שיהיה לי לתועלת, בסך הכל זה לא שלי והכל מאלוקים, והלוואי שייצא גם למישהו נוסף החלמה מכך, והיה זה שכרו.
כשהגעתי להחלמה חשבתי שהבעייה שלי היא שאני מכור למשהו פיזי מסויים, משהו שיש בו ממשות כמו סמים, אלכוהול, או במקרה שלנו פורנו, לא הבנתי כלל מה הכוונה תאווה, ברור שזה תאווה, תאווה נשמע לי אז כמו איזה מילה שמכסה על המילה המפורשת, כאילו מישהו פה מפחד לקרוא לילד בשמו "פורנו" "מין", אולי מין תוכנית של דתיים כזו, המילה "תאווה" הייתה נראית לי כיסוי לדבר האמיתי, כמו שאלכוהוליסט יגיד שהוא מכור לשיגעון.
אחרי 59 יום שהם בכלל לא בכוחי, וזה מתנת אלוקים אוהב כפי איך שאני מבין אותו, אני כבר מבין שה"תאווה" כמו שאני מבין אותה היום היא היא עיקר הבעיה שלי, פורנו או כל צורה אחרת שבה התבטאה אצלי ה"תאווה" הם רק סימפטומים והשלכות של "תאווה", ה"תאווה" זה עצם העניין, זה השם האמיתי של המחלה. האסימון שלי נפל יומיים אחרי שהתחלתי את ההחלמה, ממש בחסד אלוקים אוהב שיתפתי חבר בפורום בשיחה פרטית שאני
נקי אבל רק שלחתי SMS של תאווה סתם ככה לא משהו רציני, ואז אלוקים שלח לי דרכו את המסר, בשני מילים הוא אמר לי
זה תאווה.
המשפט הזה חילחל לי וישנתי איתו כמה לילות, עד שזה חדר למוחי, ה"תאווה" היא לא רק המעשה בפועל, המחלה שלנו שונה מאוד מאלכוהול וסמים או התמכרות לאוכל, המחלה שלי היא משהו רחב מאוד, ל"תאווה" יש השלכות רחבות מאוד על חיינו, וזה מתבטא אצל כל אחד מאיתנו בצורות שונות, זה שאני מפסיק לעשות שימוש פיזי בתאווה בשלל צורותיה הפיזיות, עדיין לא אומר שאני נקי מהתאווה, כל עוד שאני עושה שימוש ב"תאווה" בכל אחד מאלפי הווריאציות השונות שה"תאווה" ניזנת ממנה אצלי, זה אומר שאני עדיין
לא נקי מה"תאווה" אני יבש, אבל
לא נקי, זה שונה לגמרי מאלכוהליסט שמפסיק לשתות או ממסומם שמפסיק להשתמש.
למשל אחרי שבוע בהחלמה כבר הבנתי שאחד מתוך התאוות החזקות שלי היא "אני מתאווה שיתאוו לי" פשוט מסוגל ללכת ברחוב עם עיניים למטה (אפרופו שמירת עינים) אבל עם ראש מפוצץ ב "תאווה" פשוט איזה שהוא משהו עמוק בראש שלי מדמיין מי יודע מי התאוותה לי כעת, כן אבל אני צדיק עם עינים למטה לא מסתכל, אבל ה"תאווה" עובדת, יש לה מקום גדול אצלי בראש ואני מזין אותה, נכון שלא פיזי, אבל מאוד מהר אני בטוח שזה יגיע משם למקומות רחוקים (או קרובים) יותר.
פשוט הייתי חייב להבין שאם אני לא רוצה שוב ליפול, ואם אני רוצה להישאר
נקי בהגדרה האמיתית
והנקייה של המחלה, אסור לי לתת לתאווה שום מקום אצלי בראש, לא שאני מדחיק אותה, היא קיימת, היא לא בורחת ממני כל כך מהר, אבל בחסד אלוקים ובשיתוף עם חברים, ועם המון כניעה, אני מוותר עליה, אבל לרגע אני לא שוכח שהיא קיימת שם, אני חייב להזכיר לעצמי כל יום כל שעה וכל דקה שאסור לי להאמין לראש החולה שלי שאומר שכבר נפתרתי סוף סוף מכל הבעיות שלי, ואני כבר דיי מאושש מן המחלה, אני חייב להזכיר לעצמי שאני בטיפולים משככי כאב, ביום שלא אקח את התרופות הכאב יחזור במהירות האור, התרופות בשבילי הם הפעולות ההפוכות, זה השיתוף של כל מה שאני לא רוצה לשתף, לעסוק בהחלמה אפילו שיש לי עיסוקים נוספים דחופים יותר, זה המון כתיבה (אפילו דברים בשביל עצמי ולא בשביל לפרסם), והמון כניעה שזה גם לא מובן מאילו כי אני תמיד רוצה לעזור אפילו לכוח הגדול, לא מסוגל לראות שמישהו אחר עושה בשבילי דברים
אבל עיקר הנקודה היא הבדיקה האישית שלי עם עצמי יום יום, מין ספירת מלאי לכל הנקודות המודחקות אצלי בראש, להוציא אותם ולנתח אותם, מה בעצם מזין לי את התאווה גם אם אני לא עושה משהו פיזי, איך אני מזין את התאווה בכל מיני צורות שאני אולי גם לא באמת מסוגל בשלב זה להיות מודע להם, אבל מיום ליום אני מגלה יותר יותר.
שלום חברים הכינוי שלי הוא כאן "אור בקצה המנהרה" ואני סקסוהליסט ומכור לתאווה.
בשבילי כל טיפלה תאווה, אפילו רק לחשוב שאולי אני חושב על משהו שיש בו נותן טעם בשישים של תאווה, זה כבר מעיף אותי לתאווה, זה עושה לי מה שעושה לאלכוהליסט נגיסה בעוגה שנעשתה מפירורי עוגה נוספת שנאפתה באלכוהול, אני נקי היום בחסד אלוקים 59 יום, שמתוכם היו 3-4 ימים בהתחלה שלא היו 100% נקיים, אבל אני אוהב לוותר לעצמי

מקווה לסיים רק את היום הזה בנקיות, במפוכחות, ובחיבור לאבאלה אוהב.