אוקיי, זאת שיטה מעניינת אבל אני בטוח שמה ששמואל התכוון הוא הפוך.
אני, בשונה מחברים אחרים, לא מחפש להיות גיבור ולא חייל. אני מחפש לחיות חיים שפויים. זה הבדל גדול.
הנסיון שלי הוכיח שכל פעם שאני מנסה להיות גיבור גדול, אני נופל יותר חזק, אז אין לי ברירה אלא להכנע ולהבין סוף סוף שאני לא כזה גיבור גדול. כל אחד הוא שונה, ואם אתה מצליח לרכוש כוחות ולנצח את המאבק - אשריך. אני אישית לא מחפש שום כלים נוספים, כי כל הכלים שהיו לי מעולם לא עזרו לי לטווח הארוך. לכל היותר הם נתנו לי הפסקות בין נפילה לפנילה.
הנסיון שלי גם הוכיח שלא להסתובב במקומות בעיתיים לא מעלה ולא מוריד, והעקשנות בודאי לא עוזרת לי כלום. תאמין לי שהייתי עקשן ולא היה לי אינטרנט פתוח, וידעתי טוב מאוד כמה זה רע לי וידעתי שאני מסכן את כל החיים שלי - אבל עדיין ההתמכרות יותר חזקה ממני. זה לא כמו שאתה כותב שהיו לי "התפרצויות" של תאווה, אלא שכל תקופה יפה כזאת תמיד הסתיימה אותו דבר: נפילה עצבנית.
אז שוב: אם אתה מצליח להתגבר על ההתמכרות על ידי בריחה - אשריך. עבורי זה לא עובד. הבריחה היא שקר עבורי כי התאווה היא עצמי ואני לא יכול לברוח מעצמי. לכל מקום אליו אני בורח - התאווה מגיע איתי מיד, כי היא חלק בלתי נפרד ממני.
אני נכנע. אני מוסר את החיים שלי לאלוקים.