איייייייייייי
נפלתי מגובה 48 יום... זה כל כך כואב... אני שונא את עצמי...
אני לא מבין איך ! ידעתי הכל ! ועשיתי המון ! שמרתי על העינים והמחשבה. למדתי כל יום מוסר, התפללתי על זה כל יום.
אני מתאמן, ואני כותב כאן כל יום. ואפילו הצטרפתי השבוע לקבוצה טלפונית.
אספתי 4,147,200 דקות שכל אחד מהם היה קרית ים סוף. אני כזה דפוק שבשביל סקרנות של רגע זרקתי הכל... הכל... הכל... למה זה קורה לי ?? השאלה המוכרת... כל הרגשות כאן מוכרות לי לא מהיום. אבל עכשיו זה פי אלף. עמדתי בפני ראיות נוראיות בחודש וחצי האחרון. עברתי במקומות שאפילו להסתכל על הריצפה לא יעזור, זה או להסתכל לשמיים, או לעצום עינים ! חשבתי שאני אהיה שונה מכולם, אני לא אפול. חשבתי שלי זה לא יקרה, אני חזק יותר, רוצה יותר, מוכן להשקיע יותר, יודע יותר. אבל בכלל לא, אני חלש !
חשבתי שעוד כמה שנים אני יספר לכל המתמודדים שגם אני הייתי בנעליים שלהם, ויותר גרוע, ותיראו איך שזה אפשרי, ושלא יגידו לי אחרת. רק צריך כוח רצון חזק, ולהיות מוכן לעבוד קשה. שטויות !! איפה אני עכשיו, מפחד להתחיל כי יודע שאחרי שבירת כל שריר, גיד, ועצם. ואחרי שניתפס הצואר כל יום מלסובב את הראש כדי לא ליראות דברים אסורים, אני עדיין יפול. גם אם יהיה לי 100 יום נקיים, אני עדיין יהיה חולה, מכור, עבד, שבוי, ובסיכון ליפול כל יום !!
אני רוצה חופש. למה כל רגע אני צריך להרגיש או ממורמר שאני מסתכל, או קושי שמרגיש כמו שאני מרים סלע כשאני לא מסתכל. אין לי שום מילים כדי להסביר איך שאני מרגיש !!
אוף... נמאס, שום דבר לא עוזר, זה לא המחשב, זה לא המקומות, וזה לא שאישתי מרעיבה אותי. זה אני !!! אני חולה בלי תקנה!!! חולה שהולך ליסבול כל החיים !!
אין לי צורך שתגידו לי שזה לא נכון, אני יודע כבר שזה לא לגמרי נכון !! רק שאין לי כוח יותר, ניגמר הדלק, ומת המנוע הזה שדוחף אותי כבר 48 ימים !!!
התיסכול שזה לא היה יום שלם של ראיות אסורות, או אינטרנט שחוגג, או מריבה עם אישתי, זה היה פשוט אתר מטומטם אחד שניכנס לי באמצע היום, עם תמונות יחסית צנועות לעומת מה שהייתי רואה פעם. לכמה דקות, ושכל רגע אני אומר לעצמי צאאאאאאאאא. אתה תתחרט על זה, מה אתה דפוק, ואני פשוט הייתי משותק, בלי שום יכולת לעשות כלום,
שבוי !! ואיך שזה ניגמר והתפקחתי, פשוט ברחתי !! אני לא מבין מה עבר עלי !!

כולי שבור !!