טוב, אז אחרי פחדים ולחצים וקצת בכייה, הראתי לאמא שלי את הסרטון של פורטיפיי ולמרבה הפלא היא ממש לא הופתעה וידעה שזאת בעיה וכו' וכו'.
ואז דיברנו קצת והיא לקחה לי את הפלאפון (!!!!!!) איזה שמחה! עכשיו אי אפשר לראות פורנו ואי אפשר בכלל להיכנס לתכנים אסורים!!!!!!
אבל היה משהו בשיחה שהפתיע אותי מאוד. אפילו מאוד מאוד.
גיליתי
שגם
אבא שלי
השתמש
בעבר.
כן.
גם הוא היה שקוע בזוהמות האלה.
אמא שלי סיפרה לי שזה היה הדבר שהכי עניין אותו. הוא כל הזמן היה בזה. כשהוא היה נער היו לו חוברות ומגזינים של פורנו והוא אונן עם חברים שלו. והוא עשה הרבה דברים שאמא שלי לא כל כך רוצה לספר לי.
וגם,
סבא שלי.
אמא שלי ספרה לי שסבא שלי פעם הזמין זוג חברים שלו והם ראו ביחד פורנו (זה היה כל כך מזמן שלא היו קלטות. זה היה בגלגל תסריט הזה שמסובבים את הגלגל ושמים בד על הקיר ואז מוקרן הסרט) והם ראו פורנו ביחד, ומי יודע מה הם עוד עשו.
כל כך הוקל עליי לדעת שגם אבא שלי היה בזה.
מקווה שעכשיו גם היחסים בינינו ישתפרו.
אבל, וואו, לא ציפיתי לזה בכלל.
לפני השיחה הייתי לחוץ ולא ידעתי איך אמא שלי תגיב ואחרי שהיא ראתה את הסרטון היא בכלל לא הייתה מופתעת והיא גם אמרה לי שהיא מכירה את פורטיפיי.
איזה קטע שאבא שלי גם כל הזמן היה בפורנו! זה מטורף לחשוב על זה! גם קלטות הוא ראה, וגם מגזינים. אמא שלי אמרה לי שבבית שלו כשהוא היה נער, היה לו ארון מפוצץ במגזינים ובחוברות.
עכשיו אני יכול להזדהות בבעיה שלי עם האדם הכי קרוב אליי (מבחינה מסוימת) - אבא שלי.
פסיכי לגמרי.
שיהיה בהחלמה לכולם.