ברוכים הבאים,
אורח
|
|
|
העיקר זה תודה והודאה. |
|
|
|
"הַשְׁלֵךְ עַל ה' יְהָבְךָ וְהוּא יְכַלְכְּלֶךָ לֹא יִתֵּן לְעוֹלָם מוֹט לַצַּדִּיק." |
|
הדרך שבה בחסדי ה' הגעתי ל90 יום נקיים בפעם הראשונה בעזרת השיתוף והתמיכה מחברי הפורום. על כל המאבקים הלא נתפסים, הנפילות המזעזעות, ההצלחות, התהיות והתובנות שבדרך: |
|
העיקר זה תודה והודאה. |
|
הדרך שבה בחסדי ה' הגעתי ל90 יום נקיים בפעם הראשונה בעזרת השיתוף והתמיכה מחברי הפורום. על כל המאבקים הלא נתפסים, הנפילות המזעזעות, ההצלחות, התהיות והתובנות שבדרך: |
|
העיקר זה תודה והודאה. |
|
|
|
הָדוּר נָאֶה זִיו הָעוֹלָם נַפְשִׁי חוֹלַת אַהֲבָתָךְ
אָנָּא אֵל נָא רְפָא נָא לָה בְּהַרְאוֹת לָהּ נֹעַם זִיוָךְ אָז תִּתְחַזֵּק וְתִתְרַפֵּא וְהָיְתָה לָךְ שִׁפְחַת עוֹלָם "ידע, רצון ומסירות, יהפכו את הבלתי אפשרי לאפשרי" (אברהם ארנן). פרק א. את פרק ב אני כותב כעת. בעזרתכם. |
|
העיקר זה תודה והודאה. |
|
|
|
ליומן המסע שלי הפוסט שהסביר לי מה הבעייה הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי! כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני. |
|
|
|
העיקר זה תודה והודאה. |
|