שלום לך, ארחיב בשמחה! תרגול תרגול ושוב תרגול, דברים פשוטים, אך קריטיים לאיש כמוני, כל בוקר אני קם (לפעמים אפילו לפני מודה אני) ומתחיל לדבר עם הכח העליון שלי, אני אומר לו בוקר טוב, אני סקסוהוליסט! יש לי עוד (זה כן אחרי שצחצחתי שיניים) פרק זמן קבוע שבו אני מתפלל אליו במילים פשוטות: אבאל'ה תעזור לי לזכור שאני לא יכול לעצור מול התאווה, פרוש את חסותך עלי כי רק אתה יכול להזכיר לי את מה שהמחלה שלי רוצה שאשכח, את הרצון האמיתי שלי - להיות קרוב אליך.
ואז... כשהשכנה מתכופפת... או שפתאום היא נחמדה ומבקשת ממני לעזור לה עם העגלה ואני שוכח מי אני, ובטוח שהחיוך המבוייש מגיע רק ממה שהמחלה שלי חושבת... יש סיכוי שאזכור שזה לא באמת הרצון שלי ואברח משם לפני שהרעל יתפשט לי בורידים.
מאז ששמעתי על הרעיון של 'גומיה' היא עלי, בכל פעם שאני רוצה 'לקחת מבט' נוסף אני מושך בה, למעלה משנתיים לא יצאתי מהבית בלעדיה! לימדו אותי לא לצאת מהבית בלי שיש לי תוכנית מסודרת לאן אני הולך ומה אעשה בכל רגע נתון, אם יש לי שינויים בתוכניות אשתף לפני שאשנה.
בתור אדם שהדבר הכי עקבי שעשה היה חוסר העקביות שלו זכיתי במתנת חסד זו מאת אב אוהב שרוצה להיטיב. תרגלתי והתרגלתי לנתק את הפעולות שאני עושה ממה שאני חושב או מרגיש, אני עושה אותם בגלל שאני עושה אותם! הסבירו לי שאין לי ברירה אחרת כי כל חיי הייתי עפיפון בלי חוט... לאיפה שהרוח לקחה אותי הלכתי, הלכתי לקנות סיגריות ומצאתי את עצמי בעזאזל.
הספונסר שלי לימד אותי שאין משבצות ריקות! הוואקום הזה יתמלא מיד במחלה. שמעתי לו, וזה עובד 6.10.17 ימים!
ככה קצת על קצה המזלג, קח מה שנראה לך מתאים וזרוק את השאר. בהצלחה.