קדימה כתב on 09 דצמ' 2020 20:37:
ערב טוב אחים יקרים,
אני אענה קצת לטענותייך אח יקר,
אתה בעצם אומר,
הגבר, מחפש בשר.
האשה, מחפשת אהבה.
והאשה והגבר, צריכים להבין אחד את השני.
זה נשמע מאוד חמוד ויפה.
אבל רק בתאוריה,
כי אשה שתחשוב שבעלה רואה בה בשר אשה,
לא תהנה, חד וחלק,
לך תברר אצל יועצי זוגיות, (ודיברתי עם סקסולגים מומחים),
אחד הדברים שלא תמיד ממליצים לגבר לספר לאשה, (ודאי לא בהתחלה),
זה נסיונות בשמירת הברית,
כי אתה מתכוון נסיון,
והרבה פעמים היא חושבת שזה בגידה,
או שאתה לא מרוצה ממנה,
בדרך כלל, אשה לא מסוגלת להכיל את זה.
וזה ברור שגבר שמשמש עם אשתו כמעשה בשרים,
הרבה פחות נהנה,
גם גבר אוהב אהבה,
גברים אוהבים לצאת לטייל עם האשה ולהנות ביחד,
ולשבת איתה יד ביד, (אפילו שבחור לא נראה לי מחפש את זה, אלא רק בשר במיטה),
גברים שלא יודעים לתת אהבה בבית סתם,
בלי קשר למין,
בדרך כלל זה יוצר בעיות,
שהאשה מרגישה כחפץ ואינה חפצה בזה,
(אני קצת מתעסק בתחום, זה בעיות שמגיעים אלי הרבה),
יחסי אישות בהבנת חז"ל,
היא חווית הגבר כנותן לאשה,
והאשה מקבלת את אהבתו,
ומתאחדים לגוף אחד בלב ובנפש.
ואין מה להשוות הנאה,
של זוג אוהבים,
למעשה זנות,
זה לא שתי עולמות,
אלא יותר מכך,
הנאה של זוג אוהבים,
זה הרגשת אחדות,
קשר נפשי וגופני כאחד,
זה הרגשת חיבור אמיתית,
ולא רק אקט פיזי גרידא,
לילה טוב אח יקר.
אני מסכים איתך בדברים רבים שכתבת, אבל על המסקנות שלך אני חולק.
כבר מגיל צעיר מחנכים ילדים וילדות צעירים מהציבור הדתי להתחשב בעובדה שהגבר מחפש בשר והאישה מחפשת אהבה.
לנשים אומרים להתלבש בצניעות, למה ? כי הגבר נמשך אחרי המראה, השיבוש שקרה הוא שגרמו לרצון של הגבר להימשך אחרי המראה להיחשב כמשהו בעייתי, רע. אבל למעשה הוא טבעי, ובגלל שהוא טבעי, אמרו לאישה לכבד את זה, ולהתלבש בהתאם כדי לא להסיח את דעתו.
ולגברים אמרו במקביל שהאישה מחפשת אהבה, ואהבה פורחת רק שיש מערכת יחסים מסודרת שברור שיש מחויבות מצד הגבר לתת לאישה, אתה צודק מאוד שהאישה תרגיש לא ממש כיף אם בעלה יראה אותה כבשר - כמו שאמרתי, 11% מהנשים ביחסים מיניים חד פעמיים לא חווים אורגזמה, ויותר מזה, ככל שהמחויבות של הגבר לאישה גודל, יש סיכויים שיהיה לה אורגזמה בריאה ביחסי המין, כי בשביל הנשים יחסי המין עבורם זה להרגיש בטוחה לגמרי בידיים של מישהו אחר, ואין ביטחון שאין מערכת מחייבת שהיא יודעת שאפשר לסמוך עליה, כמו נישואים ויחסים רגשיים עמוקים.
בקיצור מחנכים את הגברים לא לחפש לנצל נשים מינית, אלא להתאפק מינית עד הנישואים, בדיוק בגלל שמחנכים גברים לכבד את הרצונות של האישה.
אבל אסור עכשיו להגיד לגבר מה להרגיש, אם הגבר מרגיש שהוא רוצה להיכנס לקשר הנישואים בגלל הבשר - אדרבה שייהנה, רק שיבין שהאישה רוצה משהו אחר ושיכניס את זה לשיקולים שלו.
ואם האישה רוצה להיכנס לקשר הנישואים בגלל האהבה והמחויבות מצד הגבר, אדרבה שתקבל אהבה ככל שתרצה, רק שתבין שהגבר רוצה לקבל משהו בכל העסקה הזאת, לא רק לתת ולתת, ושתכניס את זה לשיקולים שלה.
כל אחד חייב להיות מזוהה במאה אחוז עם השיקולים האישיים שלו, ורק ככה הוא יצליח ליצור קשר זוגי בריא. אם תבקש מכל אחד למחוק את השיקולים שלו על מנת ליצור קשר, זה לא שפה בריאה, זה נותן תחושה שהנישואים זה איזה ירידה ברמת החיים.
עריכה: אין חלל ריק, אם אתה מנסה למחוק את הרצון שלך לרצות עונג סתם כי זה כיף, ומנסה לדחוף לעצמך בכוח שהאהבה זה הכי חשוב, הפוי' ידאג למלא את החלל הזה שנוצר.
אולי עדיף לכבד את הרצון שלך לרצות עונג, ולא להתבייש בזה אלא להגיד בפה מלא - אני גבר ואני לא מתבייש בזה אני נמשך לעונג המיני, ואולי זה דווקא הפתח להחלמה.