עלו לי מחשבות אחרי קריאה בפוסט החשוב הזה
gye.org.il/forum/18-רעיונות-ציטוטים-וקישורים/138585-רעיונות-ציטוטים-וקישורים---אל-תמנע-טוב-מבעליו#138905
זה גרם לי להסתכל אחורה על הדרך בה אני מתייחס לתאווה. וזה גרם לי להבין שהדרך בה אני מתייחס לתאווה, היא בעצם תולדה של הדרך בה אני מציג את עצמי בפני נשים.
יש לי שני צורות איך להראות את עצמי לנשים:
הדרך הראשונה היא הדרך הבטוחה, בה אני יראה את עצמי לנשים בצורה הכי טובה שיש - זה לא משהו שאתה אומר במילים, אלא איזה אנרגיה שאתה יוצר סביבך שמקרינה את כל מה שאתה רוצה להיות ואפילו עובד קשה כדי להיות - עובד, חרוץ, נאמן לאשתו, לא משקר.
הדרך השנייה היא הדרך הלא בטוחה, בה אני יקרין אנרגיה אחרת, בה אני מראה גם את החלקים הטובים, אבל גם החלקים הרעים - אני שקרן, מפנטז על נשים אחרות, עצלן לפעמים וכדומה.
כמובן שאם תשאל כל אדם שפוי ברחוב, הוא ינסה ללכת על הדרך הראשונה ולא השניה,אבל אז הוא יגלה דבר מפתיע - נשים בתת מודע שלהן יודעות טוב מאוד מה זה גברים.
נשים לא מחפשות את האנרגיה התמימה הזאת של עובד חרוץ שקדן איש משפחה וכדומה, כי הן יודעות שזה קשקוש - כי הן יודעות שמתחת לכל המסכה והחברה, מתחת להררים של דפי גמרא ולימודי מוסר ומחשבה, מסתתר גבר, עם איבר מין ושעות ארוכות של צפייה בפוי'.
חשוב להבין שכל הגברים אותו דבר, בציבור החילוני 95%-100% מהנערים צופים בפוי', זה משמעותי, כי זה אומר שהנערים והגברים בבסיס שלהם אותו דבר.
והנשים לא טיפשות, הן יודעות את זה. הן יודעות שכל הבעלים והחברים שלהן הלכו וראו נשים אחרות בלי בגדים באינטרנט. ולכן הן מחפשות את החלקים הרעים דווקא כדי להבין מי אתה.
אתה יכול לצטט להן שעות ארוכות מספרי הגמרא, והן כמובן יתרשמו, אבל הן לא יודעות מי אתה, עד שאתה תראה להן את החלקים הרעים - איך אתה נופל ? איך אתה משקר ? מה אתה עושה שאתה כועס ? זה הדרך האמיתית להכיר מישהו. והנשים מחפשות את זה.
בדרך הראשונה, אני מנסה למכור את עצמי לטיפשה הגדולה ביותר.
אני יודע שאני שקרן עצלן שמפנטז על נשים אחרות. ואני פשוט מנסה לחפש את הטיפשה ביותר שלא מודעת לזה, כדי שתתחתן איתי.
וזה תפיסה רעה מאוד, כי היא רואה את עצמי בתור מישהו שמגיע לו להתחתן בחסד ולא בזכות.
אבל בדרך השנייה, אני לא מנסה למכור את עצמי לטיפשה הגדולה ביותר, אלא למכור את עצמי בזכות ולא בחסד.
הדרך השנייה היא תפיסה לא מתנצלת, לא מגמגמת, שבה הכנות, עד כמה שהיא נראית רעה, גורמת לאישה להבין מי אתה באמת, ואז לאהוב אותך באמת.
אומנם יש כאלה שמנסים לעשות את הדרך הראשונה, אבל לא מתוך רצון להסתיר או לייפות את המציאות, אלא בגלל שהם מנסים להראות לנשים מה הם רוצים להיות, לאיזה שאיפות הם רוצים להגיע. וזה גם חשוב, כי נשים רוצות לדעת על השאיפות שלך לא פחות משהן רוצות לדעת על התאוות הבסיסיות שלך.
הבעיה האישית שלי היא שבמקרה שלי, לקחתי את זה לכזה הגזמה שבו אני התכחשתי לעצמי שקיים בי חלק שקרן ומלא תאווה, אלא תמיד אמרתי לעצמי שזה מצב זמני, שמחר, שבוע הבא או שנה הבאה, אני יצליח להיות מה שאני משקף גם לסביבה - איש חרוץ, שקדן, איש משפחה והגון. וכל מה שאני צריך זה פשוט עוד קצת זמן כדי לסיים את זה.
זה המלכודת שעלולים להיכנס אליה ואני אכן נכנסתי אליה - שבה אתה מזדהה כל כך עם השאיפות העתידיות שלך, שאתה מנסה לשכוח את העובדה שאתה גבר עם איבר מין שכל כולך מחפש לשכב עם כמה שיותר נשים.
זה תחושה מוזרה, תמיד חשבתי שאני בוגר יותר מאחרים בגלל שאני מנסה להקרין לנשים אנרגיה בצורה נעלה שלי, משהו כמו "תראי אותי, אני שואף כל כך גבוה".
אבל בפועל אני מרגיש יותר בוגר ואמיתי עם עצמי אם אני מקרין אנרגיה אחרת לאישה שיותר בגובה העיניים, בסגנון של "את יפה ואני רוצה לשכב איתך". והרגשתי ילדותי דווקא שניסיתי להקרין החוצה את השאיפות שלי.
אני חושב שהנשים הם במובן מסויים הייצוג של מלאך - במובן הזה שהן מסתכלות על המעשים שלך בתור יצור שלא באמת מבין למה אתה עושה את זה.
ממש כמו שהמלאכים במעמד הר סיני לא הבינו למה ה' נותן את התורה למשה רבנו, כך גם הנשים לא מבינות למה אנחנו נופלים בפוי'.