אחד הדברים הכי מוזרים הוא שדעת הקהל השולטת היא מאוד מתירנית, ולכן אם אדם יקום ויודה שהוא חלש מבחינה מינית, למשל שהוא הומוסקסואל ואין ביכולתו לשלוט על כך, או שהיא לסבית, או שהוא טרנסקסואל, אז הליברלים יחבקו אותו ויעודדו אותו ויגידו לו לצאת מהארון ויאמרו שהוא אמיץ ואפילו יארגנו לו מצעד גאווה לצורך כך.
עכשיו נסתכל על עצמנו, המכורים לפוי', למה אין לנו מצעד גאווה ? הרי גם אנחנו חלשים מול התנהגות מינית מסויימת, גם אנחנו מתביישים בזה, מדוע לא קם הדרישה לתת לנו "לצאת מהארון" ולהודות בפומבי בחולשות המיניות שלנו - שקשה לנו לעמוד מול אישה ערומה במסך ולומר לה לא.
יתרה מזאת, הליברלים שולטים בכל הטכנולוגיות, לדוגמא טים קוק הוא המנהל של אפל, חברת הטכנולוגיה הכי גדולה בעולם. טים קוק הוא הומוסקסואל, ולכן הוא בוודאי דואג שבמכשירים כמו אייפון וכדומה יהיה נוח להומוסקסואלים.
אך אין דבר כזה מנהל של אפל שהוא מכור לפוי' מוצהר, שדואג שבמכשירים כמו אייפון וכדומה יהיה נוח למכורים לפוי'.
אני חושב שזה מוזר, ואין לי תשובה ברורה למה זה המציאות כרגע.
מאידך, מכורים לפוי' שולטים במדינות איסלאמיות כמו איראן, אפגניסטן וערב הסעודית מדינה שמרנית לאומית כמו סין או כמובן היהדות, שם המציאות היא בדיוק הפוכה: אם אדם יקום ויודה שהוא חלש מול נשים, אף אחד לא יתפלא על כך כי זה כבר ברור וידוע לכולם.
כל יהודי דתי מכיר את הסיפור על קברות התאווה במדיין, או על התנא שעקר את עיניו בגלל שיצר הרע פיתה אותו.
והשלטונות באירן לדוגמא אוכפים בחומרה רבה מאוד לבוש צנוע לנשים.
במדינות האלה, המרחב הציבורי כולו ממש מוקדש ומתוכנן לעזור לאנשים שחלשים מול אישה ערומה: הפרדה בין נשים לגברים, צניעות נשים, וכדומה. זה כמובן לא עוזר כי הפוי' הוא במכשירים האלקטרוניים, ובזה השליטה נתונה לליברלים.
לעומת זאת, אם אדם יודה שם שהוא חלש מבחינה מינית בגלל שהוא הומוסקסואל או טרנסגנדר, הוא יזכה לבוז ולחרם.
אני חושב שההבדל העמוק ביותר הוא הגישה של כל צד לתאווה.
הליברלים, ששולטים כיום בתרבות המערב, סוברים שיש לרומם ולשבח את כל סוגי התאוות. לכן אם אתה הומו - לך על זה. אם אתה מכור לפוי' - זה תאווה טבעית ואסור להילחם בזה.
ואילו השמרנים שנרדפים ומאוסים כיום ברוב המדינות, סוברים שיש לכופף את התאווה ולא לתת לה לשלוט עליייך.
זוהי תקופה בהיסטוריה שבה הליברלים שולטים על הכול, זה מציאות שבה סינון שעובד כמו שצריך לאדם ממוצע זה מדע בדיוני. המציאות היום היא שזנות היא טבעית במובן הזה שהיא זמינה לכל ובקלות ובחינם. אבל המציאות הזאת היא זמנית.
הפורום הזה הוא מוקצה ומאוס מבחינת הציבור, כי בנקודה הזאת בהיסטוריה, אנשים שמבקשים ללכת נגד טבעם הם מוקצים ומאוסים, אבל יום יבוא וזמננו יגיע. יום יבוא ואנחנו לא נהיה מאוסים, אלא אנחנו נהיה השולטים.
בהקשר לכך, אביא לכם סיפור מדהים שממחיש את מה שכתבתי: היה בפורום של מכורים לפורנו מישהו שכתב שהוא הומו והוא שונא את זה. אז כתבתי לו תגובה שאומרת משהו בכיוון הזה:
"זה מעניין שהאנשים שאמרו שפורנו זה טבעי ובריא, אומרים גם שלהיות הומו זה טבעי ובריא.
אם הם טועים בעניין הפורנו, (והם מאוד טועים) - אולי הם גם טועים בעניין ההומוסקסואליות.
בכל מקרה, אל תיקח את מילתי בנושא, אני מציע לך לחקור מאמרים מדעיים בעניין, כי להחליט אם הומוסקסואליות זה טוב או רע זה החלטה משמעותית בחיים שלך"
זה היה לשון ההודעה שלי. כמו שאתם רואים, תגובה מדודה ומכבדת.
שעה אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת אני נזרקתי לצמיתות מהפורום. פורום למכורים לפוי' ולאו'. פורום שהייתי בו שנה וכתבתי שם עצות מועילות. וגם ההודעה הנ"ל נמחקה מהפורום.
מה שבאמת מוזר הוא העובדה שאם הייתי כותב הודעה שבה אני מסביר שאולי פוי' זה בריא ואולי פוי' זה בסדר. הם לא היו משעים אותי בכלל. אבל לתקוף הומוסקסואליות זה טאבו מבחינתם.
ואני מזכיר לכם - לא כתבתי את זה בפורום של הומואים בלבד או משהו כזה, כתבתי את זה בפורום שרובו מוקדש לגברים סטרייטים שמכורים לפורנו !
חלק ב':
הטוענים נגד הסינון, יגידו שהם לא רוצים להסתמך על הסינון, כי הוא עזר חיצוני
מה שהם בעצם אומרים, הוא שהם רוצים פתרון אנושי ואמיתי, כזה שלא דורש מהם להידרש לכל מיני דקויות טכנולוגיות כאלה ואחרות ולפתור אותם.
לכן הם לא שמים סינון, משאירים את הטלפון פתוח ואומרים שזה הדרך להתנהל.
הם מעדיפים להקדיש את זמנם בפגישות של 12 הצעדים, בשיתוף ובצעדים.
זה למה הפוסט הזה חשוב:
https://gye.org.il/forum/1-לוח-מרכזי/109571-שמירה-על-האנונימיות#143837
הוא מראה שגם לאנשים שמנסים להיות אדישים לטכנולוגיה, הטכנולוגיה רודפת אחריהם ודורשת מהם להתנהל איתה בזהירות גדולה.
אז גם אם אתה מחליט להתרחק מכל הסינונים ומחליט לעשות 12 הצעדים כדי להיות נקי, אתה לא פטור לגמרי מחובת הזהירות בפלאפון, גרוע מזאת, חלק מזה לא בשליטתך אלא בשליטת חברייך, ממש כמו בסינון הורים אתה לא בשליטה שלך אלא בשליטת חברייך.
חלק ג':
ראיתי לאחרונה תוכנית בטלוויזיה "השתולה" שמדברת על אישה בדנמרק שמנסה להצטרף כמרגלת לארגון שנגד ישראל ובעד פלסטין.
האישה מצליחה להביא איתה מצלמה נסתרת ולהקליט אותם, ומדברים איתה בפתיחות על מה אפשר לצפות מהתנהגות הפלסטינים כלפיה כאשר היא תגיע להתנדב לעזור להם בארץ, ואחת הבנות אמרה לה בערך כך:
"את תהיי מטרה להטרדות מצד הפלסטינים כי את אישה לבנה,
ואישה לבנה שהפלסטינים רואים בדרך כלל, זה הדוגמניות בפרסומות וגם הפורנוגרפיה, כי לדעתי כולם צופים בפורנו שם"
במשפטים תמציתיים אלו, האישה סיכמה את העולם היום יותר טוב ממני.
כי האישה שאמרה את זה, היא אישה שהקדישה את כל חייה לטובת הפלסטינים, ובכל זאת היא מדברת עליהם בכנות גמורה כמוסלמים , שלכאורה מקדישים את כל התרבות שלהם לצניעות האישה, ועדיין צופים בפוי'. וזה מראה כמה העולם השתנה.