אני חושב שיש בפורנו משהו חיובי, בכך שהוא גורם לבעל הגאווה לחשוב שנית על מה שהוא עושה.
אני חושב על עצמי, כל חיי ברחתי ממגע מיני. בזמן שאנשים סביבי בגיל הנערות והיסודי פזלו לכיוון הזה, אני - במוח שלי, הייתי מנותק לגמרי מהסיפור הזה. ילד טוב, כמו שנקרא.
ברור שזה ניתוק מורכב, לא איזה כפתור שלוחצים עליו וזהו, אבל בניתי מערכת שלמה שמספרת לעצמי בעצם שאני לא צריך מגע מיני.
שיחקתי במחשב, למדתי תורה, למדתי דברי חול - ועשיתי את זה בהצלחה. מה עוד בן אדם צריך ? הרגשתי שלם עם עצמי.
נכון, שאם הייתי יוצא החוצה ופוגש נערה כשהייתי נער, הייתי מבין לפתע שבואנ'ה - יש פה איזה עולם חדש ומסתורי שאני לא מכיר.
אבל הייתי ילד טוב, הקשבתי למורים ולרבנים שאמרו לי שאם אני יילך לשם, לכיוון של לחפש לדבר עם בנות, לחפש מגע מיני, לכמוה לקשר - זה ייגמר רע עבורי. אז לא הלכתי.
אז בניתי עולם שלם שמנותק מבנות, והאמת ? חשתי מרוצה בתוכו, חשבתי, ששום דבר לא ישבור את העולם המושלם שבניתי לעצמי, עולם שבנוי מההתרגשות בתורה, משחקי מחשב חדשים שמגיעים כל יום ויום, ולימודי חול שמביאים לי יוקרה וכבוד ובעזרת ה' גם כסף.
בסתר ליבי, ייחלתי שזה תמיד ימשיך ככה. למה להתחתן ? סתם כאב ראש, תנו לי בית נחמד עם משחקי מחשב ואשחק בו עד סוף ימיי. זה לא היה סתם מחשבה, זה היה מחשבה רצינית ביותר שחלפה במוחי יותר מפעם אחת. הסיבה היחידה שלא פעלתי לממש אותה הייתה בגלל שזה היה מביא לי סטטוס חברתי של איש מוזר או לא נשוי. זה הסיבה היחידה למה לא זרמתי על זה ברצינות.
ואז הגיע הפורנו, ומוטט את עולמי. תמונה אחת, רק תמונה אחת, וכל העולם הזה שבניתי התפרק לחתיכות - משחקי המחשב איבדו את טעמם, לימודי החול היו קשים יותר, ולימודי הקודש הפכו להיות יותר דרך להציל את הנפש שלי מאשר לגדל אותה ולרומם אותה.
שראיתי פורנו לראשונה בטעות באינטרנט בגיל 17, וכל ההשפעות הללו על החיים שלי - במיוחד על משחקי המחשב, שלא היו מרגשים בעבר, זה זיעזע את עולמי בצורה שקשה לתאר ואולי תהיה אפילו מגוחכת למי שלא משחק משחקי מחשב.
ומאותו זמן, החלטתי החלטה נחושה ביותר - אני חייב לחזור לתחושה הטהורה, הפשוטה והשמחה הזאת של החיים שלי כפי שהיו לפני שפגשתי פורנו.
לפני שפגשתי בנות.
ובמשך שנים - השנים גם במהלכם הייתי בפורום שמור עיניך, המלחמה שלי הייתה הניסיון לבנות שוב את העולם המושלם שאני זוכר מנערותי - העולם שאליו אני מתגעגע, עולם בלי בנות, עולם חסר מיניות, עולם בו אני מתרגש, בוכה, נהנה, שמח, עצוב - אבל אין בו מין.
אין בו את הכוח העצום הזה, שאוהב לפרק את כל הדברים העדינים בנפש שאני אוהב לבנות. להיות מאושר עם מין זה מסובך. עדיף הרבה יותר, כך חשבתי, להיות מאושר בלי מין - זה כבר הרבה הרבה יותר פשוט.
אז המלחמה שלי בפוי' (פורנו) הייתה יותר ממלחמה בפוי', היא הייתה מלחמה במין עצמו, היא הייתה מלחמה בעצם הרצון שלי לכמוה ולחפש קשר מיני.
הנה כמה אמונות שלי בנושא, ושאני עדיין נאבק איתם:
א. רצון למגע מיני זה לחלשים: יש להגיע לנישואים ולחיפוש אישה מתוך עמדה של עוצמה - מתוך עמדה שאני לא זקוק לקשר מיני כלל. ואם לאישה יש רצון למגע מיני - זה רק בונוס, כי זה מציב אותו בעמדת עוצמה גדולה אפילו יותר. ואותה בעמדת התחלה חלשה יותר.
ב. מגע מיני זה לא חשוב: תורה זה חשוב, לפרנס זה חשוב, לחנך ילדים זה חשוב, להוליד אותם זה כמובן חשוב. מגע מיני לכשעצמו הוא סתם אמצעי בשביל המטרה.
ג. אסור להיראות חלש: חולשה מרמזת על הזדקקות. אני לא זקוק לאיש: העולם שלי מושלם - משחקי מחשב, תורה ולימודי חול.
אם אני נראה חלש, אני נראה לא אטרקטיבי: אם אישה תשמע את המילים "אני צריך אותך", זה הדבר הכי נורא להגיד לה והיא תזרוק אותך מייד.
הדבר הכי טוב לומר לאישה זה "אני לא צריך אותך, אני גבר גבר ואני מדהים, ואני מוכן ברוב חסדי לתת לך להיות איתי". כי אז היא תבין שאתה כזה גבר גבר מאצ'ו קשוח וחכם. ותזרוק את עצמה עלייך.
ד. אישה אמיתית, היא אישה בדיוק כמוני - אישה שבנתה עולם מושלם לעצמה ולא זקוקה לאיש, ומוכנה ברוב חסדה לתת לי להיות איתה.
זאת האישה ברמה הגבוהה ביותר, וזאת האישה שאני מוכן להיות איתה. ורק איתה.
כל אישה אחרת, היא סתם חלשה/נצלנית, או שאני סתם ממש תוהה למה לכל הרוחות היא רוצה איתי קשר.
הבעיה היא, שאם יש אישה שמשדרת דבר כזה - ואני נמשך אליה, איך בדיוק אני יתחתן איתה, הרי היא לא זקוקה לאיש.
עכשיו אתם מבינים למה אני רווק... חחח.
היו פעמים שנשים, שהחשבתי ברמה גבוהה, בכל זאת ניסו ליצור איתי קשר, ופשוט לא זרמתי איתם כי בתוך תוכי, בעולם המושגים המעוות שלי, לא הסתדר בכלל למה הם רצו קשר איתי: הרי הן נראות טוב, חכמות, מוצלחות - מה שאומר שהן לא באמת צריכות גבר. הן לא זקוקות לו.
ובכל זאת הן מנסות ליצור איתי קשר, למה ?
המוח שלי לא תפס את זה. פשוט לא תפס את זה. סירב ועדיין מסרב עד היום לעשות את ה 1+1, להבין שכן - הן זקוקות לי ואני זקוק להן.
הפוי' במובן מסויים מכריח אותי להבין את העובדה שאני זקוק לנשים, ודוחף אותי אליהם, אני צורח, בועט, משתולל, צועק, מאיים, אבל הפוי' ממשיך לתפוס אותי חזק חזק ומושך אותי לנשים - רוצה לומר לי: אתה לא יכול להתחמק מגורלך, אתה גבר, וגבר זקוק לאישה. לא זקוק בכאילו, לא זקוק כאילו הוא זקוק לאיזה ממתק שוקולד נחמד. אלא זקוק ברמה כל כך בסיסית וקיומית שאי אפשר להסביר אותה אפילו.
שנים על גבי שנים של נפילות, שנים על גבי שנים של כשלונות, אני עקשן, אבל הפוי' עקשן יותר. אני חזק אבל הפוי' חזק יותר - ואם אני לא אתכופף ואודה בפה מלא - כן, אני זקוק לנשים, אני זקוק למגע מיני, אני זקוק לאהבה, ואני מוכן לשלם על זה והרבה. אזי הפוי' בסופו של דבר ישבור אותי, כמו שהוא שבר כל כך הרבה אחרים.