mitmoded כתב on 12 אוג' 2020 06:36:
תאמת אני אגיד לך רובינהוד היקר,
אני קצת מבין בכל העניינים האלו ויש לי נטספארק כבר שנה וחצי ומעולם לא הצלחתי לצפות בפורנוגרפיה.. (נטספארק על אנדרואיד)
הצלחתי להגיע לשבבי תמונות של פריצות (ברמת הלבוש) אבל לא יותר מזה וברוך ה הפלאפון שלי מוגן בצורה טובה מאוד ואני מרוצה ממנו, אני לא מצפה שהוא יעשה לי את העבודה וגם אם יש אפשרות לצפות בדברים ("קצת") לא צנועים אני צריך להתאמץ, וברוך ה כל הנפילות שלי מחצי שנה האחרונה + לא היו בכלל מהפלאפון.
בכל מקרה אחי אתה כל כך החלטי ואני חושב שזה יוצר תחושה לא נעימה,
אתה בטוח שאתה צודק ושאתה האמת וכל מי שלא חושב כמוך הוא פשוט טועה/לא מבין וכו'
זה לא הדרך אחי היקר,
יש אדם שיתאים לו נטספרק יש אדם שיתאים לו חסימה מינימלית של הספק רשת ויש אדם שיתאים לו 12 הצעדים, כל מה שכתבת לגבי החוויה של על נטספארק היא החוויה שלך על נטספארק, חוויה סובייקטיבית, ובגלל זה סביר מאוד שלא כולם יסכימו איתך,
ברגע שתבין את זה אני חושב שגם התגובות שלך יעודנו ויהיה יותר נעימות,
גם אם אתה בטוח ב3000 אחוז שאתה צודק זה עדיין נכון רק לגבייך(ולגבי כל מי שחשוב כמוך).
תודה רבה על הסקירה ועל שאר המדריכים !!!
אני מעביר ביקורת על תוכנות סינון, בשביל אנשים שזקוקים להם.
אני לא יכול להרשות לעצמי להיות עדין, במיוחד שיש נניח נערים בני 15 שנכנסים לפה ומסתכלים לראות מה אני ראה כסינון טוב או לא.
ברור שייתכן שאני טועה, גם אני שמעתי שנטספארק אנדרואיד השתפרה בהרבה. אבל במקביל אני מכיר כמה אנשים שממשיכים להתלונן על אותם בעיות ישנות בחברת נטספארק, ולכן אני חייב להתייחס לעניין.
כמו שאני חוזר ואומר הרבה פעמים - הלוואי, הלוואי אלף אלפי פעמים שנטספארק הייתה עושה את העבודה שלה כמו שצריך, כי אם היא עושה עבודה כמו שצריך - אז לא צריך pluckeye ולא צריך lock me out ולא צריך screen time.
אבל המציאות היא שכתבתי את המדריכים ל pluckeye ו lock me out ו screen time בדיוק בגלל הסיבה הזאת - שראיתי שנטספארק עושה טעויות קשות מאוד. שקשה לסלוח עליהם.