אני שמח שהתוכנה עובדת בשבילך, אולי ב"ה אתה פחות חולה ממני, אולי יש לך פלאפון אחר עם הגדרות אחרות, (אכן קיימת אפשרות לחסום חיפוש מילים וכך גם עשיתי אלא שיש הרבה מילים....)
בכל אופן אין כאן וויכוח, וכמו שבאמזון או שאר אתרי מכירות כל אחד יכול לכתוב את הרושם שלו מהמוצר והנסיון שהיה לו וכך הרוכש הפוטנציאלי מקבל את כל המידע, כך כתבתי שאצלי הסינון שלהם לא עבד למרות שהאפליקציה דיי טובה.
במאמר המוסגר אכתוב כאן עוד מחשבה קטנה בנושא הסינונים מהנסיון שלי,
כיון שהראש שלי חולה, גם כשאני מתקין סינון בתת מודע שלי אני רוצה להשאיר אופציות ובקבוקים...לכן למדתי דבר מאוד פשוט, אני לא יכול לסמוך על הראש שלי, כי הוא פשוט חולה, אם אני אעשה את הסינון לפי מה שאני מרגיש שאני צריך אני תמיד אשאיר לי במודע או שלא במודע איזו אופציה רחוקה אבל קיימת של שימוש,
לקח לי הרבה זמן להבין את זה! וגם היום אני לא 100 אחוז שם, אבל נפילה אחרי נפילה שאני לא מצליח להבין איך לעזאזאל אני נופל הרי שמתי את הסינון שהיה נראה לי הכי טוב/מתאים/יעיל/זול/מתקדם... וכו',
בכל נפילה הבנתי שכשאני סומך על הראש שלי אני משאיר אופציות, ולכן הדרך היחידה היא לעשות דווקא את הדבר שאני לא רוצה לעשות, להתקין דווקא את הסינון שאני "לא צריך" "ולא חייב" את הסינון שחברים שלי ממליצים ולא את זה שמצאתי לבד בחנות אפליקציות......
אני יכול לומר דבר אחד בנושא הסינונים-בכל פעם שהקשבתי לראש שלי נפלתי!
ובכל פעם שעשיתי את האופציה הלא נוחה והלכתי על מה שאמרו לי הצלחתי להשאר נקי ולא ליפול מאותו מכשיר.
אלו העובדות אצלי,וכמובן שכל אחד הוא שונה ולכל אחד יש התמודדות אחרת, כתבתי את הנסיון וההבנה שלי בעניין.