ערב טוב ידידי היקר "לוחם אמיץ"האמת ששימחת אותי ונתת לי כוחות ,כי לאחרונה אני דיי התאכזבתי מהמנהלים של האתר ,,נדמה כאילושאם עולה רעיון קצת שונה מהגישה שלהם אז הם מסירים כל קשר לעניין ,בסה"כ ביקשתי שכל אדם שגמול זמן של ארבע חודשים ומעלה ! ,שזה תקופה שמעידה שהוא בדרך הנכונה ,נכון שזה לא אומר שהוא גמול לגמרי ,אבל זה כן אומר שהוא עושה משהו נכון יענה על הסקר ,סקר שכל מטרתו בא לתת את הכלים לכל חבר שמתחיל את תהליך הגמילה ,שהוא בעצמו יראה סטיסטית מה רוב האנשים שגמולים עשו כדי להיגמל ,לצורך העניין אני שנים הייתי מתרץ לעצמי שאני מסוגל להיגמל מפורנו מבלי להפסיק לצפות בסרטים ,כמובן שאחרי שנים של כישלונות ואינספור עוונות הגעתי למסקנה שזה לא עובד ,לכן כל רצוני זה לחסוך לחבר ,ובעצם לומר חבר יקר אתה חדש בעניין המלחמה נכון אתה חושב שאתה יכול להיגמל מפורנו בלי להפסיק עם הסרטים והסדרות ,אבל מה הסיכויי שלך להצלחה ,אם אני מראה לך סקר שמראה שרוב האנשים הגמולים דווקא נמנעים מלצפות במדייה כנראה שזה הדרך ....וכן הלאה אני מאמין שזה ברור לכל בר דעת שיש צורך בזה ...אבל כנראה שאני טועה כי אני לא רואה שום סיבה להתעלמות הטוטאלית של המנהלים וכן כל הגמולים הוותקים שכן יכולים לעזור באוופן וודאי ,שוב כנראה שהדברים חייבים לבווא מהם ולפי דעתם ,,,,האמת שאני ממש מאוכזב אבל ממשיכים הלאה אני כאן בשביל לעזור לאחים שלי ,ולעצמי כי אני צריך גם המון עזרה זה המקום לברך את החברים "פנימה " ו "טהרני "שלקחו חלק בסקר רק חבל שזה רק הם