ברוכים הבאים, אורח

חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה 136 צפיות

חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה לפני 5 חודשים, 4 שבועות #152565

שלום וברכה לכולם.
בהתמודדות, בנפילות, לקום חזרה, אני רואה שמאוד עוזר חיזוק הצד הנפשי וחיזוק הצד המחשבתי.
אני חושב שזה רעיון טוב שכל מי שיש לו דבר שמחזק אותו בזמנים הקשים, בין בדברי תורה חסידות מוסר סיפורים, סיפורים מעוררי השראה, סיפורים אישיים 
יכול לשתף פה

תגובה: חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה לפני 5 חודשים, 4 שבועות #152566

אחד הדברים שמאוד עוזרים לי בתקופה האחרונה זה לזכור שה' לא רוצה בהכרח שלמות. הוא מצפה שנעשה מה שאפשר לעשות קיבלתי על עצמי שגם אם אני לא נופל, אלא פעם בשבועיים או אפילו כמה פעמיים ביום, אני עושה מה שאפשר לא מתאכזב אם לא מצליח, וזה שאני כל כך מתקשה ועדיין לא מוותר זה כבר משהו חשוב מאוד לה' .
נערך לאחרונה: לפני 8 שעות, 18 דקות על ידי לעולםiלאiאוותרiלאiאכנע.

תגובה: חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה לפני 5 חודשים, 4 שבועות #152572

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 498 ימים
  • דירוג זהב

חזק ביותר.
שמעתי משהו מהרבי מילובאוויטש על פתגם חסידי שאומר ״כמו שאדם מכיר ביתרונן ובמעלות של עצמו כך צריך להכיר בחסרונות שלו״ והרבי מסביר שבמעלות כתוב של עצמו ובחסרונות כתוב שלו. והעניין הוא שיהודי הטוב שלו זה בעצם עצמו, במילים אחרות בעצמיות של יהודי יש טוב לעומת זאת החסרונות הם שלו ונוספים לו אבל הם לא מי שהוא באמת כי הבאמת של יהודי זה טוב…
זה ממש מסתדר לי עם מה שאנו מתמודדים עם הרבה הסתכלות לקויה על עצמינו צריך לזכור שהמקום שהגענו אליו זה לא מי שאנחנו באמת אמנם אנחנו מתמודדים ולא קל…אבל באמת באמת אנחנו אנשים טובים שלא רוצים להיות מונחים בזבל הזה ולא רוצים להסתכל על כל אחת בחיצוניות וד״ל 
קיצר שיהיה לנו בהצלחה ושנדע להעריך את הכוחות שיש בתוכינו 
אוהב אותכם

נערך לאחרונה: לפני 5 חודשים, 4 שבועות על ידי mose. סיבה: תיקון

תגובה: חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה לפני 5 חודשים, 2 שבועות #152722

ובליקוטי הלכות (ביצים ה' יג ושבת ז' סג) כתב: "דיבר אדמו"ר ז"ל הרבה בזה, שבודאי צריכים לשמור עצמו מן החטא, כי בודאי צריכים לשבר כל התאוות שבעולם, לא מבעיא עבירה כל שהיא, בודאי צריכים לברוח ממנה יותר מבורח מן האש, אלא אפילו תאוה בעלמא ושום תנועה שאינה ברצון הבורא יתברך, צריכים לברוח ולהתרחק ממנה בתכלית הריחוק, כי הוא פוגם מאוד בנפש הישראלי ובכל העולמות אלפי אלפים וריבי רבבות התלויים בו. אבל אף על פי כן אפילו אם עבר האדם מה שעבר, אפילו אם עבר על כל התורה כולה אלפים פעמים רחמנא ליצלן, אף על פי כן אין שום יאוש בעולם כלל, וצריך להתחיל בכל פעם מחדש, כי ה' יתברך מקבל תענוג ושעשועים מהגרוע שבגרועים, אדרבא, זהו עיקר גדולתו יתברך כשהרחוקים מאוד מאוד ממנו מודים בו יתברך ומתחזקים באמונה ומודים ומשבחים אותו יתברך וכו', ובכל עת ורגע חסדי ד' לא תמו, ויכולים בכל עת לקרב עצמו לה' יתברך מכל מקום שהוא, כי גדול ה' מאד ולגדולתו אין חקר וכו', ויש ענין שיתהפך הכל לטובה וכו'

תגובה: חיזוקים- דברי תורה- סיפורים- השראה לפני 1 יום, 16 שעות #153971

• פיצוש
  • רצף ניקיון נוכחי: 13 ימים
  • חבר חדש
  • נשוי עם ילדים מתמודד בהצלחה

גבאמת זה מאד עוזר

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.35 שניות

Are you sure?

כן