המשתוקק כתב on 29 ספט' 2021 21:40:
תסלח לי רובינהוד, אבל אם הבנתי נכון והכיוון שלך זה שהאישה צריכה לבטא את הערכתה למאמץ של האיש ע"י נסיון לסיפוק גדול יותר של בעלה ביחסי האישות - אז אלו ממש דברי הבל לענ"ד.
מצטט את שמואל וסוד הכניעה מהפורום לנשואים בהקפצה ששמשול הקפיץ שם כעת.
שמואל: ברשותך אני רק הוסיף שאשתי כל הזמן חשבה שתפקידה הוא להציל אותי מן החטא.
וזה יבוא לידי ביטוי בכך שהיא תהיה הכי יפה ומושכת בשבילי והיא תספק לי את כל תאוותי.
סוד הכניעה: למכורים כמוני - המחשבה שהאישה היא כדי להציל אותי מהחטא היא מחשבה הרסנית. יתירה מזו, אם אני מביא את התאווה אל תוך חדר המיטות - הדרך משם תהיה קצרה מאוד בחזרה אל מקומות שאיני רוצה להיות בהם.
אז היום אני אומר לה, שזה יכול להיות נכון לגבי אנשים רגילים,
אבל לגבי (המכור) זה עושה רק ההיפך - זה רק מפמפם את התאווה וגורם לי רק ליפול יותר ויותר.
אלו אנשים נשואים שמדברים מהנסיון וגם אני כמכור נשוי מרגיש כך.
אם זו לא כוונתך, אשמח שתבהיר אותה - על איזו הערכה אתה מדבר, כלומר - היכן זה צריך לבוא לידי ביטוי מעשי לתפיסתך?
אני לגמרי מסכים עם הקביעה שלך שהניסיון להחליף את הפוי' באישה לא יעבוד. ואני לא חושב שאם האישה תתן לגבר יותר יחסי מין כדי לבטא את ההערכה שלה זה יעזור לו.
ההערכה של האישה צריכה להגיע מההכרה בעובדה, שגבר ששומר על העיניים שלו שיהיו רק על אשתו, הוא גבר נדיר.
אני מחפש הערכה מהאישה, מלשון
להעריך - להעריך את הנדירות.
הרי אם יבוא אלייך סוחר בדוכן שלך בשוק ויגיד לך שהיהלום שלך שווה חמש שקל, הרי הוא חטא בחוסר הערכה - הוא העריך יהלום כנפוץ, אך למעשה הוא נדיר.
עכשיו תדמיין אישה מגיע לדוכן שלך בשוק ואומרת לך שהנקיות שלך היא נפוצה, ושווה חמש שקל. הרי היא חוטאת בחוסר הערכה, כי היא העריכה נקיות כדבר נפוץ, שלמעשה זה נדיר.
זה לא דבר של מה בכך, הערכה. הערכה קובעת מי אנחנו. אם אתה אומר שאפשר למצוא עשר גדולי הדור והתורה בכל פינת רחוב, הרי זלזלת במעמדם של גדולי הדור, ויש לזה השלכות רחבות מאוד.
אם אתה אומר שאפשר למצוא רופא בכל מקום, הרי זלזלת במעמדם של הרופאים, וגם לזה יש השלכות רחבות.
מהרגע שהופיע האינטרנט, והופיע זנות בקנה מידה שהעולם לא ראה מעולם ובפרטיות מוחלטת, מהרגע הזה - הנקיות הפכה להיות למצרך נדיר ויקר המציאות. זה כל מה שאני מבקש מהנשים. שיבינו את הנדירות, ושיעריכו כל בעל עם ממוצע ימי נקיות גבוה. גם אם זה לא מאה אחוז נקיות.