לא הייתי פה מלא זמן.
התחלתי את השרשור שלך באופוריה מטורפת.
שותף לתחושות המדהימות ולחיבור לעצמך.
אמת לאמיתה כתב on 21 מאי 2018 18:19:
...אם אני צריך לתאר את ההרגשה שלי עכשיו במילה אחת: שלמות. אני שלם עם מי שאני - יודע שאני בדרך הנכונה - חוזר לעשות את אותם מעשים אבל עם מודעות עצמית...
...פתאום חזרו לי הכוחות! אני אוהב את עצמי, שמח בעצמי, שמח בכוחות שבורא עולם נתן לי. מבין את התפקיד שלי. מרגיש. נוכח. פועל.
...מנסה להנות מכל יום רק להיום. מסתכל על עצמי ולא מאמין. פתאום פורצים לי דברים.
... אנחנו עם הפנים קדימה! החיים עוד לפני ויש לי הרבה מה להספיק אחרי שבזבזתי שנים כל כך ארוכות.
...אז תודה לה' שגילית לי אותך ואותי ואת אשתי המתוקה ואת הילדים המדהימים שלי ואת משימת החיים הקדושה שאני עסוק בה ואת היישוב שלי, ואת השמחה והבריאות והתפילות והתורה והרצון והחיוך והאהבה האמיתית של חברים. ואת ההחלמה.
ואז הגעתי לנפילה.
וכאבתי ביחד איתך.
אבל גם עם הנחיתה לקרקע - אתה לא מאבד תקווה.
מבצע תחקור עצמי זריז. (על גבול התחקיר הצבאי. רק היה חסר לי את ה'כללי-מטרה-שיטה' והספרור הצבאי...)
וחוזר לקרב.
הקרב על הבית.
הקרב על החיים.
אמת לאמיתה כתב on 28 מאי 2018 13:51:
...אני בודד. לשם התאווה רצתה לקחת אותי. ואני חייב להיות בחברה. לחזור להגדרות של מה מפיל אותי וקדימה. זה יקח זמן אבל זה יגיע כי זה חייב להגיע. אני רוצה את החיים שלי. לא הרגשתי חי כמו שצריך כנראה מעולם. תמיד היה לי דו פרצופיות, רוצה להיות שלם ושלו באמת. לכבוש בחזרה בעזרת אלוקים כל חלק וחלק מחדוות החיים: משפחה, חברים, עבודת ה', שליחות, עשייה.
כשקראתי את הפוסט השני שלך, נזכרתי בשיר שהיה חביב עלי בתקופת התיכון.
הרגשתי שהוא מתאר במדוייק את התקופה שאני עובר.
אפילו הכנתי ממנו צ'ופר לחניכים שלי בסניף...
הדרך ארוכה ומפותלת
אני נופל וקם
אף פעם לא אפסיק ללכת
אני נופל וקם
עובר גשר ועוד גשר
אני נופל וקם
כמה ארוכה היא הדרך
אני עומד איתן עם ראש מורם
אז אחי היקר,
תמשיך לדבוק באמת לאמיתה (סטגדיש!),
והמון בהצלחה בהמשך המסע המופלא הזה!
שותף לרצון ולתקווה,