מכחיש. לא נעלמתי. אמרתי מראש שאני מתכנן לבקר כאן רק לעתים רחוקות (וכאן השאלה הפילוסופית האם זה סותר את העבודה שנעלמתי).
בנתיים עברתי הרבה בחיים - עשיתי שינויים משמעותיים כדוגמת גיוס, וזה לא הכל, כי עשיתי עוד שניים שלושה צעדים כמו זה.
בנתיים אני עדיין שמח על ההחלטה לפרוש מהשתתפות קבועה באתר.
סיימתי את פוטיפיי לפני החופש הגדול. הייתי שמח להתחיל מייד שוב, אבל העומס שהיה לי בקיץ עם כל השינויים, לא אפשר לי.
יתכן שכדאי לי בכל זאת לחזור לפורטיפיי. אם יש מישהו שמעוניין להצטרף אלי, אני אשמח. אולי נהיה אפילו שלישיה.
מבחינת נפילות ומבחינת לחיות את החיים:
אני יודע שההגדרות של נפילה הן רבות. אני לא אדון בנפילות פורנו בודדות שהיו, כי אני לא מכור לפורנו, אבל היו נפילות.
מבחינת אונ' נקי 282 יום, לא כולל חלומות שנהוג לא לספור.
מבחינת חשיבה שלילית על אישתי ודמיונות רחוב היו לי עליות וירידות. כן הגעתי למקומות טובים יחסית ואפילו יום אחד מצאתי את עצמי חושב (מהפעמים הראשונות בחיים אם לא בפעם הראשונה) שאם אני אמות או אישתי, אז זה יהיה לי חבל.
חוץ מזה הופתעתי מעצמי שאנחנו אסורים ואני לא מחכה למקוה בשביל הדבר אלא סתם כי אני רוצה להיות קרוב ולא להרגיש מרוחק מאישתי.
בעניין החיים - עדיין מצפה לחיים נורמליים, כאלה שמספקים את יצר החיים יותר מאשר מין. הצבא היא מסגרת שעוזרת להסיח את הדעת, ובכל זאת אני מחכה למשהו אמיתי יותר. עדיין משנה את דעתי כל הזמן באיזה מקצוע כדאי לי לעבוד ואני צריך כבר להחליט.
עדיין פוחד משעמום (ממש פוביה לא כמו שאתם סתם לא אוהבים להשתעמם)
ועוד כמה דברים.
תודה שקראתם עד כאן.
מי שמעוניין שאני אגיב לתגובה שלו, שיכתוב לי באישי (יודעים איך?). אחרת, לא תמיד אני עונה.
שנה טובה!