שלום חברים יקרים.
וואוו איזה ישן הפורום הזה, לא כתבתי בפורום כמעט חצי שנה, ממש משמח לחזור ולכתוב כאן.
אנסה לתמצת את החמישה חודשים שלא הייתי כאן בהודעה אחת ארוכה, באמת שאינכם חייבים לקרוא, זה טוב עבורי שיש לי מעקב..
אז ככה, התחלתי להיות בקשר עם חברים ובהחלמה ממש טובה דרך שיחות עם הספונסר 4 פעמים בשבוע בערך, ועם חברים בקבוצת האנגוסט שלנו. הרגשתי שעליתי על הדרך, לא הייתה שום מלחמה, חוץ ממבטים ברחוב, נהניתי מאוד!! כשהספונסר שאל אותי מה שלומך? אמרתי ממש רגוע רק מפחד שזה השלייה.. זה לא היה השלייה הייתי בהחלמה וממש שליו!!!
אז זה היה עד 'חגיגות הקורונה', ואז, התחיל ניתוק, מהספונסר ומהחברים ובוודאי מהאתר שהתנתקתי ממנו עוד הרבה לפני, עוד מאז שיש לנו את קבוצת האנגוסט. ואז עלתה בראשי המחשבה שבגללה אני קרוע לגזרים כבר חודשיים לפחות לסירוגין והיא 'אני יכול לראות תכנים לא צנועים ברשת בלי ליפול' ואני התחלתי להיכנס לרשת לדברים לא צנועים בפעם הראשונה חשבתי שזה נחשב נפילה לא הכרתי את ההגדרות אבל הספונסר אמר שזה לא נפילה זה 'נסיון לשימוש', אמרתי לו שאולי כדאי לי להגדיר את זה כנפילה כדי להתרחק מזה אבל הוא אמר שזה לא נחשב נפילה.
ומאז אני לסירוגין נכנס ורואה ומצטער ונודר ונרגע לזמן מועט, ושוב נכנס ושוב נודר, ושוב נכנס וחוזר על עצמו מלא פעמים. פשוט נקרעתי לגזרים, הייתי במצבים של זמן ממושך בצפייה בתכנים לא צנועים ורגע לפני הנפילה עצרתי, הגעתי למצב שכבר הרגשתי שהגוף מוכן לפעולה והכל זז ובכל זאת המשכתי עד לממש רגע לפני נפילה, דבר אחד ראיתי לנגד עיני-'נקיות' , וזו הטעות המרה, הנקיות היא לא המטרה היא התוצאה, המטרה היא להחלים, וצפייה ומבטים מחמירים את המחלה, כל דבר ששייך בתאווה ואני מתרגש ממנו מדרדר את המחלה ואסור לי לתת למחלה פורקן רק מכיוון אחד כי אז במקרה הטוב התוצאה תהייה 'אדם מכור ותאב מאוד לתאווה, נקי וחולה מאוד'.
אני לא מעוניין בתוצאה הזו, מעוניין בדרך אחרת, אני כותב עכשיו בפורום ממש בנס, כי האמת שנכנסתי יותר כדי להשתמש כמובן בזהירות שלא אפול חלילה, ואמרתי רק ניראה כמה ימים אספתי, ואכן יש לי נקיות של חצי שנה פלוס, והחלמה גרועה מאוד. אני זוכר שבתחילת הדרך הייתה לי החלמה מדהימה הייתי עובד על קבלת המציאות ומתקן את עצמי ועכשיו בראש שלי רק נקיות ותו לא.
אז כואב לי המצב שלי, ואני רוצה לחזור לעבודה וכל עוד הנר דולק אפשר לעבוד, בנס נכנסתי לאתר ובנס אני כותב, כי הייתי אמור ליפול ובעזרתו יתברך ששלח לי חבר שהוא כמו אח שלי, ממש!! נדרתי לשעה וחיפשתי מה לעשות בשעה הזאת אז התחלתי לקרוא את היומן מסע שלי, ולא האמנתי שאני כתבתי את הדברים, קראתי ואמרתי 'וואוו איזה עבודה עשיתי, לקחתי את זה ברצינות ממש', התחזקתי מעצמי, ואמרתי שאני רוצה לחזור לזה, לחזור לעבוד בכל הכוח לתקן את עצמי!!
מזכיר לעצמי את הצעדים:
1. אני חסר אונים מול התאווה, היא מדליקה אותי ומבעירה אותי בשניות ואני נהפך להיות חסר שליטה וחסר מחשבה, ועושה כל מה שהיא אומרת, ובניסי ניסים של אבי היקר לא נפלתי.
2. הדרך היחידה שלי היא אבא שבשמיים שהוא בעל היכולת ובעל הכוחות כולם הוא יכול להוציא אותי מהמחלה ולהשאיר אותי שפוי עוד יום ועוד יום ועוד יום.
3. מוכרח אני למסור לו את הנהגת חיי, אבל להתכוון בכל מילה שאני מוסר ולא מהשפה ולחוץ.
לצורך חיזוק צעד 3 אכתוב מכתב לאבא:
אבא, אני תועה, וטועה. מאבד את כל הדרכים ועושה דברים לא טובים. בכנות, אני לא מוכן שיגידו לי מה לעשות ולא מצליח ליישר דרכיי. גם בעבר וגם היום, אני מקשיב לעצת יצרי ושוכח ממך יוצרי, דחיתי את עצמי מדחי אל דחי, ואני עשית צעדים קטנים להצליח ואתה משכת אותי והצלת אותי, הראת את אהבתך אליי לעיני כל כוחות הטומאה הרוצים למשוך אותי אליהם, ואנצל זאת לומר לך תודה אבא על כל החסד שאתה גומל עימי, תודה על האהבה העצומה שלך אלי למרות כל המרידות שלי בך. זמן ממושך שרפתי בלטמא את עיניי ואת מחשבותיי ולתכנן עבירות שמטמאות אותי. חוזר אני אליך אבא ומבקש סליחה על שלא היה עול מלכות שמיים עלי, רק תאווה ראיתי ולא חשבתי על כלום. אני יודע טוב לי להשקיע כוחות בהחלמה יותר מכמעט כל דבר אחר. אני מרגיש חלש וכאוב ללא כוחות ומתחנן אליך אבא עוזרני שלא אפול, בעבר לאחר שהייתי במצב דומה מאוד של כניסה לאתר וכתיבת מכתב לא ליפול לאחר מספר שעות נפלתי, אבא זכה אותי שפעם קודמת תתן לי כוחות לא לשוב לזה שוב גם הפעם. אבא, הראת לכל צבא מרום שאתה אוהב אותי ומושיע אותי אם רק אתן מעט מן המעט, אדם מקדש את עצמו קצת מלמטה ומקדשים אותו הרבה מלמעלה. מדהים לראות איך דברי חז"ל נהפכים להיות חלק בלתי נפרד מעבודת חיי..
אבא, אני הבן שלך, שחצי שכח ממך, ורצה לממש רק את תאוותו, שחשב רק על עצמו וכל העולם כולו היה חשוך לו. אבל אני אותו בן שעדיין רוצה קירבתך, ואהבתך.. כי אתה אבי, ואתה מלכי, ורק אתה יכול לעוזרני, ורק בך אני תלוי, ואליך עיני נשואות, אנא אבא תן לי כוחות לעבור גם את היום הזה נקי!!
לפני שליחת ההודעה דיברתי עם אותו חבר-אח ואז החלטתי לנדור לעוד יומיים.. אבא יקר, תודה גם על זה!!